Το Microsoft Surface Phone θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα.

Το Microsoft Surface Phone
Το Microsoft Surface Phone είναι ένα από τις πιο
αναμενόμενες συσκευές του 2017 και οι εμπειρογνώμονες της τεχνολογίας πιστεύουν ότι η συσκευή θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα. Σύμφωνα με τις εκατοντάδες των εκθέσεων σχετικά με την συσκευή, το Surface Phone θα διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές. Νεότερες εκθέσεις υποστηρίζουν ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει ως phablet αν και το μέγεθος της οθόνης μπορεί να είναι παρόμοια με τη συσκευή Lumia XL. Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με τη συσκευή αν και αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017, πιθανότατα τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το Tech Times, οι οπαδοί μπορούν να αναμένουν μια μεγαλύτερη οθόνη στο Microsoft Surface με μια οθόνη HD 5,5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels. Το κινητό μπορεί να τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 835 chipset με 6 GB RAM αν και πολλοί είναι της γνώμης ότι το Surface Phone θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία με 4GB μνήμης RAM και το άλλο με 6GB. Η συσκευή πιθανόν θα υποστηρίζει την νέα τεχνολογία φόρτισης της QualComm την Charge 4.0.

Φήμες δείχνουν ότι το Microsoft Surface Phone θα διατίθεται σε τρεις παραλλαγές. Ένα με μνήμη RAM 8GB και εσωτερική αποθήκευση 500GB, το δεύτερο θα είναι ένα mid-range με 6GB RAM και εσωτερική αποθήκευση 128 GB και το τρίτο με 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Καθώς η Microsoft δεν έχει γνωστοποιήσει τις προδιαγραφές για τη συσκευή, είναι πολύ δύσκολο να πούμε που ακριβώς στοχεύει. Τα Surface αξεσουάρ θα είναι συμβατά με τη συσκευή λόγω της λειτουργίας Continuum της Microsoft.

Είναι άγνωστο αν το Surface Phone της Microsoft θα έχουν ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Το phablet μπορεί επίσης μια κύρια κάμερα 21Mp και μια selfie κάμερα 8MP. Μια γραφίδα και ένα κάλυμμα πληκτρολογίου αναμένονται επίσης. Το λειτουργικό κατά πάσα πιθανότητα θα τρέχει σε Windows 10 Redstone 3 λειτουργικό σύστημα. δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή ακόμα.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft φέρεται να έχει καταθέσει μια αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που θα καταστήσει τις μελλοντικές συσκευές Surface αναδιπλούμενες καθώς θα έρθουν και με μια ευέλικτη δομή άρθρωσης, αναφέρεται στο The Verge. Η Samsung και η LG έχουν ήδη κατασκευάσει αναδιπλούμενες συσκευές και μπορεί ακόμη και να τις κυκλοφορήσουν φέτος. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει επίσης ένα αναδιπλούμενο Surface Phone για να παραμείνει στο ανταγωνισμό.

0 σχόλια: