BILD: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ‏

  • Αναρτήθηκε: 9.12.11 -
Η φυγή κεφαλαίων των Ελλήνων (μόνο το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 14 δισ. ευρώ) παίρνει όλο και πιο παράλογα χαρακτηριστικά:
18 Έλληνες, που είναι άνεργοι έχουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό.
Από που προήλθαν αυτά τα χρήματα δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι τώρα.




Μια μικρή επιχείρηση από την ελληνική επαρχία, η οποία φέρεται ότι κέρδισε μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, έχει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ σε ελβετικό λογαριασμό. Η φυγή των κεφαλαίων δεν τιμωρείται.

Αρκετές χιλιάδες Έλληνων πρέπει επί του παρόντος να ελεγχθούν, εάν είναι πραγματικά τυφλοί. Σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας, θα διενεργηθούν οι έλεγχοι. Με την υποτιθέμενη τύφλωση, χιλιάδες Έλληνες παίρνουν τη σύνταξη που δικαιούνται οι τυφλοί.

Άρθρα ελληνικών εφημερίδων αναφέρουν την υποψία, ότι οι βουλευτές έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

11 Έλληνες συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα, επειδή δε θέλησαν να πληρώσουν κανένα φόρο, συμπεριλαμβανομένου ενός Έλληνα σχεδιαστή αστέρων, ο οποίος οφείλει εκατομμύρια στο κράτος. Μια μέρα αργότερα, ήταν όλοι ελεύθεροι ξανά.

Αλλά δεν είναι μόνο η φυγή κεφαλαίων και η διαφθορά στην Ελλάδα, τα προβλήματα, για τα οποία οι ηγέτες της ΕΕ θα πρέπει να ανησυχούν!
Μια έκθεση του ΟΟΣΑ έρχεται να προσθέσει το καταστροφικό συμπέρασμα, ότι η ελληνική διοίκηση εξακολουθεί να μην λειτουργεί.

Τον Νοέμβριο, τα φορολογικά έσοδα ανήλθαν σε μόνο 3,7 δισ. ευρώ, τα οποία είναι 13% λιγότερα από το περασμένο έτος.
Η μόνη αχτίδα ελπίδας: Το Ελληνικό Κοινοβούλιο υιοθέτησε τον προϋπολογισμό λιτότητας για το 2012.
 
Πηγή: bild