Η Ρωσίδα που έσπειρε τον ιό του AIDS στην Αθήνα

  • Αναρτήθηκε: 30.4.12 -
Η 22-χρονη Ρωσίδα εργαζόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζοντας ότι είναι οροθετική. Μετά τη δημοσιοποίηση από τις αρχές, το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ κατακλύστηκε από εκατοντάδες τηλεφωνήματα..


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο πρώτο 48ωρο το ΚΕΕΛΠΝΟ δέχτηκε περίπου 600 κλήσεις. Οι τηλεφωνικές υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι στη διάθεση εκείνων που θέλουν να εξεταστούν ή να λάβουν οδηγίες και συμβουλές από τον αρμόδιο φορέα για τη λοίμωξη του ιού του AIDS. Το τηλέφωνο είναι το εξής: 21072 22 222.

Όπως αναφέρθηκε από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ, η Ρωσίδα ζητούσε να έχει αποκλειστικά νέους Έλληνες πελάτες και πραγματοποίησε πολλές φορές εσκεμμένα αγοραίο έρωτα χωρίς προφυλάξεις με υψηλότερη αμοιβή. Οι άνδρες που πήγαν μαζί της έχουν κληθεί, μέσω των ΜΜΕ, να κάνουν επειγόντως εξέταση για τον ιό του AIDS. Η διασπορά του ιού είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, διότι πολλοί από τους νέους άνδρες ενδέχεται να είναι παντρεμένοι και να έχουν διαδώσει τον ιό. Εκατοντάδες άνδρες δήλωσαν ότι παρευρέθηκαν μαζί της χωρίς προφυλάξεις.

Η Ρωσίδα οροθετική κρίθηκε προφυλακιστέα και θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ άλλες 17 ιερόδουλες εντοπίστηκαν θετικές στον ιό του AIDS.

Διαβάστε επίσης:
ΤΟ AIDS ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Το AIDS και η ελονοσία επιστρέφουν στην Ελλάδα