Το Facebook πετάει εκτός την λειτουργία Chat

facebook messegner
Οι χρήστες του Facebook θα πρέπει σύντομα να εγκαταστήσουν στο smartphone τους δύο εφαρμογές για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την πλήρη λειτουργικότητα του κοινωνικού δικτύου.

Σε λίγες εβδομάδες το Facebook θα αρχίσει να αφαιρεί τη λειτουργία συνομιλίας από την αρχική εφαρμογή για iPhone και Android smartphone. Αν θέλετε να συνεχίσετε την κουβέντα με τους φίλους σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα δεύτερο πρόγραμμα, το Facebook Messenger. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας σύμφωνα με την tech ιστοσελίδα "The Verge" ή τον blogger "Carsten Knobloch".

Το Facebook Messenger δεν είναι καινούριο, πολλοί χρήστες ήδη το χρησιμοποιούν για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι πιο γρήγορο και πιο συνοπτικό από τη λειτουργία chat της αρχικής εφαρμογής (app). Ορισμένοι χρήστες είναι πιθανό να ενοχληθούν, ότι τους αναγκάζει το κοινωνικό δίκτυο να εγκαταστήσουν μια δεύτερη εφαρμογή.

Στην Ευρώπη, η αλλαγή αφορά προς το παρόν μόνο τους χρήστες στη Δανία , τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, γράφει το "τσιπ". Σε αυτές τις χώρες, ο χρήστης θα πρέπει να ενημερώνεται αμέσως για την αλλαγή, ανακοίνωσε το Facebook. Στην Γερμανία, το οποίο δεν συμβαίνει σήμερα η μετατροπή το πότε θα γίνει, παραμένει άγνωστο. Οι χρήστες των Windows smartphone και tablet ή με πιο παλιά Android συσκευές με χαμηλή μνήμη θα πρέπει επίσης αρχικά να τη γλιτώσουν.

0 σχόλια: