Η Yahoo θέλει να γίνει η μηχανή αναζήτησης για τις συσκευές της Apple

Marissa Mayer Yahoo
Το αφεντικό τηςYahoo Marissa Mayer θέλει να εγκαταστήσει την υπηρεσία της ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για συσκευές της Apple και να νικήσει τους μεγάλους αντιπάλους της. Οι αρχικές επιτυχίες αυτό δείχνουν.

Το αφεντικό Marissa Mayer της Yahoo είχε δουλέψει στο παρελθόν στην Google. Τώρα θέλει να επιτεθεί εναντίον του πρώην εργοδότη της.

Το αφεντικό της Yahoo, Marissa Mayer, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης, θέλει να εκτοπίσει την Google σαν προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης των συσκευών Apple. Οι Προσπάθειες της Μάγιερ είναι σε καλό δρόμο, ανακοίνωσε η τεχνολογική πύλη ειδήσεων "Re/code", επικαλούμενη κύκλους της Yahoo.

Υπήρχαν λεπτομερείς προτάσεις σχετικά με το πώς να πειστούν τα στελέχη της Apple. Το τεχνολογικό blog "Apple Insider" ανέφερε ότι ο πρώην διευθυντής της Google Mayer φέρεται να έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη κάποιων στελεχών της Apple.

Η Google είναι η μηχανή αναζήτησης που έχει προκαθοριστεί να εγκατασταθεί σε προϊόντα της Apple όπως το smartphone iPhone και το iPad. Αυτά τα τεράστια ποσά κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο οδηγούνται στην Google, και κατά αυτόν τον τρόπο κερδίζει χρήματα από την εμπορία διαφημίσεων. Σύμφωνα με την "Apple Insider" η Google πληρώνει την Apple περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως.

Το αφεντικό της Yahoo η Mayer αγωνίζεται να γίνει πάλι πρωτοπόρος στο ιντερνέτ. Αν και κατά το τελευταίο τρίμηνο, για πρώτη φορά μετά από καιρό είχε πάλι μια μικρή αύξηση, αυτό που λείπει ακόμη είναι ο τομέας της διαφήμισης, αλλά περισσότερο η δύναμη διείσδυσης των ανταγωνιστών της Google και του Facebook.

0 σχόλια: