Το Facebook δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο

Τι είπε ο Zuckeberg για το Facebook
Είπε ο Zuckerberg στο συνέδριο προγραμματιστών f8 στο Σαν Φρανσίσκο: Το Facebook δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχοΝέα λειτουργία στο Facebook « η Ανώνυμος Σύνδεση».
Ο Zuckerberg εγγυάται για την σταθερότηταΗ Apple, η Google και η Microsoft έχουν τις δικές τους πλατφόρμες. «Στόχος μας στο Facebook είναι να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ αυτών των πλατφορμών»




Το Facebook έχει μάθει το μάθημά του. Οι χρήστες παίρνουν τον έλεγχο της κατανομής των δεδομένων τους με την ανάπτυξη εφαρμογών. Μεταξύ άλλων, θα είναι σε θέση να καθορίζουν από μόνοι τους σε ποιες πληροφορίες μπορεί μια εφαρμογή του Facebook να έχει πρόσβαση.

Το Facebook δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο σε ποια δεδομένα με τις εφαρμογές στην πλατφόρμα θα μοιράζονται. Αυτό ανακοινώθηκε από τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg στο συνέδριο προγραμματιστών f8 στο Σαν Φρανσίσκο. Υπάρχει, μεταξύ άλλων, η νέα λειτουργία «η Ανώνυμος Σύνδεση» στην οποία μπορεί κάποιος να δοκιμάσει μια εφαρμογή, χωρίς ο προγραμματιστής να ανοίξει πρόσβαση στα δεδομένα του στο Facebook.

Επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν για πρώτη φορά, επακριβώς τις πληροφορίες που θέλουν να μοιραστούν με τους προγραμματιστές των εφαρμογών. Τέλος η δυνατότητα αυτόματης πρόσβασης στα δεδομένα έχει καταργηθεί από τους φίλους του συνδεδεμένου χρήστη για τις εφαρμογές. Οι χρήστες θα πρέπει στο μέλλον να συμφωνήσουν χωριστά για την χρήση των πληροφοριών τους.

 Ο Zuckerberg εγγυάται για την σταθερότητα.

«Έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια ξανά και ξανά ότι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν περισσότερο έλεγχο στον τρόπο που μοιράζονται τις πληροφορίες τους», δήλωσε ο Zuckerberg . Η τρέχουσα αβεβαιότητα οδηγεί σε απροθυμία των χρηστών σε εφαρμογές για την πλατφόρμα του Facebook και τελικά είναι κακό για τους προγραμματιστές .

 Το Facebook θέλει να είναι ένα είδος διαμεσολαβητή μεταξύ των κόσμων των διαφορετικών παρόχων σε κινητές συσκευές , δήλωσε ο Zuckerberg . Η Apple, η Google και η Microsoft έχουν τις δικές τους πλατφόρμες. «Στόχος μας με το Facebook είναι να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ αυτών των πλατφορμών», δήλωσε ο Zuckerberg. Το Facebook έχει με 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο μια «σταθερή βάση» για το ρόλο του μεσολαβητή.

 Για να κάνει στους προγραμματιστές λογισμικού την ζωή ευκολότερη, ο Zuckerberg υποσχέθηκε μια «εγγύηση για τη σταθερότητα» για δύο χρόνια, στην οποία τα εργαλεία και οι διασυνδέσεις τους θα παραμένουν συμβατές. Τρωτά σημεία στο λογισμικό του Facebook θα πρέπει να επανορθωθούν μέσα σε 48 ώρες.

Το Facebook έχει χάσει πάρα πολύ χρόνο, γι αυτό θα επιδιορθώσει τα προκύπτοντα τρωτά σημεία. «Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στην οικοδόμηση μιας σταθερής πλατφόρμας».

0 σχόλια: