CENTR μια κάμερα που μπορεί να καταγράψει τα πάντα γύρω σας

κάμερα centr-1
Η κάμερα CENTR Θα έχει εξαρτήματα για την τοποθέτηση της σε βολικά σημεία, όπως στο κράνος ή στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε επίσης να την κρατήσετε να καταγράφει γύρω σας, ή να συλλάβει ένα "360 μοιρών selfie."


Τώρα που τα smartphone έχουν ενσωματώσει μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας προσιτή σε όλους, μια νέα που ονομάζεται CENTR (ΣΕΝΤΡ), αναζητά νέους τρόπους για να φωτογραφίζει τον κόσμο γύρω μας.
 Τις CENTR κάμερες, είχαν ξεκινήσει τα πρώην ιδρυτικά μέλη της ομάδας κάμερας του iPhone στην Apple. Έχουν τη δική τους μοναδική λήψη, σχετικά με το τι μπορεί να κάνει μια κάμερα. Συνδυάζουν smartphone υλικό και το λογισμικό απεικόνισης, που επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους με τη μία.

 Η CENTR για να δημιουργήσει ένα 360 μοιρών πανοραμικό βίντεο, συνδυάζει πλάνα συλλαμβάνοντας με τέσσερις κάμερες των 5 megapixel ανάλυσης σε ένα ενιαίο βίντεο. Οι προηγούμενες εκδόσεις του υλικού που απαιτείτο για να γίνει αυτό, ήταν αρκετά ογκώδες και πάρα πολύ δύσκολο για να κρατηθεί άνετα στο χέρι. Το 399 δολαρίων CENTR καταναλωτικό μοντέλο θα το αισθάνεται όμως κάποιος άνετα στο χέρι και θα είναι τόσο βαρύ όσο περίπου το παλιό iPod που χρησιμοποιούσε.

 Ενώ θα υπάρχουν εξαρτήματα για την τοποθέτηση της κάμερας CENTR (ΣΕΝΤΡ) σε βολικά σημεία όπως στο κράνος ή στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε επίσης να κρατήσετε την κάμερα να καταγράφει γύρω σας, ή να συλλάβει ένα " 360 μοιρών selfie".

κάμερα centr στο χέρι









       

Από την ίδρυσή της το 2011 η CENTR έχει κάνει την εργασία που βασίζεται στην τεχνολογία της για την Fox Sports, National Geographic και τον αμερικανικό στρατό. Με την επερχόμενη νέα εμφάνισης της στην ευρεία κατανάλωση ελπίζει να αποδείξει, ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε ένα άλλο νέο είδος φωτογραφικής μηχανής.

0 σχόλια: