Εφευρέθηκε από τη ΝΑΣΑ καλύτερος ήχος για σας!

Το ηχείο της Sony
Πρόκειται για ένα μαγνητικό ρευστό, που ονομάζεται επίσης Ferrofluid. Αυτό αναπτύχθηκε από τη ΝΑΣΑ το 1963 για να μεταφέρει γρηγορότερα
καύσιμα πυραύλων στο εσωτερικό του κινητήρα. Η συναρπαστική δομή, που ομοιάζει σαν το περίβλημα σκαντζόχοιρου του υγρού εμφανίζεται μόνο κάτω από την επίδραση μαγνητικών πεδίων.

 Αυτή η επίδραση φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή. Πολύ πιο σημαντικό είναι ότι με τη βοήθεια των Ferrofluid τα ηχεία μας θα είναι τώρα ακόμα πιο αποδοτικά και δυναμικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου.

Αν κάποιος γεμίσει το διάκενο μεταξύ του πηνίου φωνής και μαγνήτη σε ένα ηχείο με ferrofluid μπορεί να το δει κάποιος σαν έναν κλασικό σιγαστήρα. Ο κώνος του ηχείου κινείται πολύ πιο εύκολα πάνω κάτω. Έτσι, λεπτομερή ένα πιο ισχυρό, καλύτερα καθορισμένο ήχο που μπορεί να παραχθεί με μικρότερο ηχείο.

Όπως έχουμε δημιουργήσει αυτή τη διαγαλαξιακή εφεύρεση στα ηχεία μας, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε την παραμόρφωση του ήχου και η ποιότητα του ήχου βελτιώνεται συνολικάΜε μια πιο εύχρηστη σχεδίαση και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας κατά 35%. Δεν είναι κακό, έτσι δεν είναι;

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ferrofluid τώρα σε τηλεοράσεις BRAVIA μας, στερεοφωνικά ηχεία και MP3 players. Ακούστε τη διαφορά της από μόνη της!

0 σχόλια: