Χάρη στην Πούτιν οι περισσότεροι Ρώσοι πιστεύουν ότι η χώρα τους οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Πούτιν 
Ο οικονομικός πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης είναι μια κλιμάκωση με νέες κυρώσεις που φαινομενικά ανακοινώνονται καθημερινά από τη Δύση για την απαγόρευση εξαγωγών όπλων προς τη Ρωσία. Μπλοκάροντας επίσης τις εισαγωγές γεωργικών προϊόντων.

Οι δύο πλευρές υποστηρίζουν ότι τα μέτρα θα βλάψουν τον άλλον περισσότερο. Αλλά όμως η οικονομία της Ρωσίας ήταν ήδη σε πολύ κακή κατάσταση πριν από τον τελευταίο γύρο των κυρώσεων. Η Κεντρική τράπεζα της χώρας έχει προειδοποιήσει ότι οι εμπορικοί περιορισμοί θα ενισχύσουν τον ήδη υψηλό ποσοστό πληθωρισμού της Ρωσίας, κάνοντας το πρόβλημα του στασιμοπληθωρισμού της ακόμα χειρότερο.

Αλλά οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σήμερα στη Ρωσία δείχνουν ότι το κοινό δεν ανησυχεί για όλα αυτά. Στην πραγματικότητα ένα ποσοστό ρεκόρ των Ρώσων, 66%, πιστεύουν ότι η χώρα τους οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, σύμφωνα με το Levada Center, ειδικό στις δημοσκοπήσεις.
66%, των Ρώσωνπιστεύουν ότι η χώρα τους οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση
Το ποσοστό αποδοχής του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο παρελθόν δεν ήταν τόσο υψηλό. Αυτό όμως δεν τον ενοχλούσε. Τελευταία όμως, σκαρφάλωσε απότομα η δημοτικότητά του στο 87%, που είναι απλώς  μια ποσοστιαία μονάδα μακριά από όλων των εποχών. Η Ταχεία άνοδος του στη δημοτικότητα του στην κρίση της Ουκρανίας δείχνει ότι αυτό είναι ένα άλλο ρεκόρ που σύντομα θα σπάσει.
H δημοτικότητά του του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σκαρφάλωσε απότομα  στο 87%

0 σχόλια: