Το Galaxy Note 4 είναι το νέο γιγαντιαίο Smartphone της Samsung.

Ο πρόεδρος της Samsung DJ Lee παρουσιάζει το νέο phablet Galaxy Note 4  
Η Γραμμή της Samsung Galaxy Note έχει καθορίσει το πρότυπο για smartphones με μεγάλες οθόνες στις ΗΠΑ. . Με το Galaxy Note 4, το οποίο παρουσιάζει η Samsung, Η εταιρεία ελπίζει να αξιοποιήσει αυτή την
επιτυχία με την προσθήκη ευκρινέστερης οθόνης, επιπλέον ένα μεταλλικό σκελετό, και μερικά άλλα βολικά χαρακτηριστικά. Το Galaxy Note 3, το οποίο ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, χτύπησε 10 εκατομμύρια μονάδες που πωλήθηκαν σε μόλις δύο μήνες.

Η Samsung με το Galaxy Note 4 προωθεί μια πολύ μεγαλύτερη ευκρινέστερη οθόνη την Quad HD με ανάλυση2560 x 1440. ως ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του. Παρά το γεγονός ότι η οθόνη είναι το ίδιο μέγεθος με το Galaxy Note 3 του (5,7 ίντσες διαγωνίως), η Samsung έχει στριμωγμένα περισσότερα pixel ανά τετραγωνική ίντσα, που θα πρέπει να κάνει τις εικόνες να φαίνονται απίστευτα ευκρινείς. Για λόγους σύγκρισης, το iPhone 5S έχει οθόνη 4 ιντσών. Η ναυαρχίδα της Samsung το Galaxy S5 διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών.

Η Samsung έχει κάνει μερικές βελτιώσεις στην κάμερα του Note 4. Όπως και το Galaxy S5, έρχεται με έναν αισθητήρα 16 MP, αλλά θα διαθέτει επίσης οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Αυτό εξαλείφει την θαμπάδα από τρεμάμενα χέρια ενώ κάνει κάποιος λήψη φωτογραφιών ή γυρίσματα βίντεο.

Η πιο αξιοσημείωτη βελτίωση της κάμερας εμφανίζεται στη λειτουργικότητα του ζουμ. Η κάμερα του Note 4 είναι σε θέση να κάνετε ζουμ μέχρι και οκτώ φορές, σε σύγκριση με κάμερα 4x zoom της σημείωσης του Note 3 . Η μεγέθυνση με το Note 4 είναι εξαιρετικά ομαλή.

Η Samsung υποστηρίζει επίσης ότι η κάμερα του Note 4 λαμβάνει φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό και λέει ότι η μπροστινή κάμερα έρχεται με έναν ευρυγώνιο φακό για τη σύλληψη φωτογραφιών ευρύτερου φάσματος.

Είναι, επίσης, φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι το Note Galaxy 3 λέει η Samsung και ότι το Note 4 έρχεται με ενσωματωμένη τεχνολογία που μπορούν να φορτώνει έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Η εμφάνιση και αίσθηση της Samsung γραφίδας, που ονομάζεται S Pen, είναι σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη, αλλά η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δυνατότητές της λιγάκι. Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο με το να αιωρείται το S Pen πάνω από το κείμενο και στη συνέχεια, τον εντοπισμό με τη μύτη της γραφίδας.

Χαρακτηριστικό πολλαπλών παραθύρων της Samsung, η οποία σας επιτρέπει να εκτελέσετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, είναι πλέον προσβάσιμο και μέσω του μενού. Έτσι λοιπόν θα είστε σε θέση να ανοίξετε περισσότερα από μια εφαρμογή σε ξεχωριστά παράθυρα στην αρχική οθόνη χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το πρόσφατες εφαρμογές του μενού. Μια άλλη πρακτική προσθήκη είναι η δυνατότητα να αλλάξετε το μέγεθος των παραθύρων και να τα μετακινήσετε και τοποθετήσετε (drag and drop) όπου σας αρέσει, παρόμοια με το QSlide χαρακτηριστικό της LG.

Εικονική πραγματικότητα με γυαλιά για το Note 4

 Τα "Gear VR" γυαλιά της Samsung
Τελευταία καινοτομία της Samsung στα κινητά είναι τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, στα οποία βασίζεται το νέο smartphone Note 4. "Τα Gear VR" γυαλιά αναπτύχθηκαν από κοινού με την εικονική πραγματικότητας πρωτοπόρο Oculus VR και βασίζεται στην ανάπτυξη της πλατφόρμας λογισμικού της Oculus και έχει την ίδια οπτική τεχνολογία φακού.

Το αποκορύφωμα της Samsung είναι ότι τα γυαλιά "Gear VR" διατίθενται ως αξεσουάρ για το νέο Note 4 Smartphone, ένα φουτουριστικό ασπρόμαυρο γυαλί, που στη συνέχεια χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του και την οθόνη του σαν hardware βάση. Τα γυαλιά λειτουργούν από το «touchpad», το οποίο στεγάζεται στο δεξί μέρος. Τα ακουστικά λείπουν, αλλά μπορείτε στα γυαλιά της εξόδου ήχου του Note 4, να συνδέσετε τα δικά σας ακουστικά.

Χάρη στο ισχυρό «hardware του smartphone», τα γυαλιά είναι ανεξάρτητα από σταθερές συσκευές πηγής αναπαραγωγής, όπως προσωπικούς υπολογιστές ή κονσόλες παιχνιδιών, μπορεί δε να χρησιμοποιηθεί σαν ιδιωτικό προσωπικό κινηματογράφο στο τρένο ή στο αεροπλάνο.

Εικονική πραγματικότητας παιχνίδια με το Oculus Rift

Επίσης VR παιχνίδια λειτουργούν καλά ακόμα και αν δεν είναι το ίδιο σχεδόν τέλεια VR-εντύπωσης, που δημιουργούν όπως τα γυαλιά του ανταγωνισμού Oculus Rift, τα οποία ακολουθούν με μια εξωτερική κάμερα, τις κινήσεις του χρήστη στο χώρο. Μέχρι στιγμής, μόνο το Note 4 εντάσσεται στο πλαίσιο, όπου η ανάλυση είναι αρκετά υψηλή με τη νέα οθόνη της HD Quad.

0 σχόλια: