Η Microsoft έχει σε εξέλιξη σχέδιο για να ξεφύγει από τα ονόματα της Nokia και Windows Phone;

NOKIA κινητά
Η Microsoft έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι σχεδιάζει να καταργήσει σταδιακά το όνομα της Nokia στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, και από ένα
πρόσφατο εσωτερικό έγγραφο που διέρρευσε επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό. Το έγγραφο, το οποίο γράφτηκε στο τεχνολογικό blog GeeksOnGadgets, λέει ότι οι επερχόμενες συσκευές Nokia Lumia σύντομα θα κατονομάζονται σαν "Lumia."

"Το Nokia ως ένα εμπορικό σήμα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για καιρό για τα smartphones," δήλωσε ο Elop  σε συνομιλίες του στο blog Microsoft Mobile. "Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη για να επιλέξουν το όνομα του smartphone."

Η Microsoft απέκτησε τις Επαγγελματικές συσκευές της Nokia για περισσότερα από 7.2 δις. δολάρια τον Απρίλιο. Λίγο μετά την εξαγορά, η Microsoft μετονόμασε την εταιρεία Microsoft Mobile. Με τη συμφωνία, η Microsoft έχει προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει τη Nokia για να συνεχίσει την προώθηση του Windows Phone, του κινητού με το λειτουργικό της σύστημα και να προχωρήσει σε μετατροπή της σε εταιρείας και ενασχόληση της μόνο με τις συσκευές και τις υπηρεσίες της.

Εκτός από το να ξεφύγει μακριά από το όνομα της Nokia, η Microsoft φέρεται επίσης να διώχνει το "Phone" για το "Windows Phone", σύμφωνα με το GeeksOnGadgets. Αντί να χρησιμοποιεί το Windows Phone λογότυπο, η Microsoft θα φέρεται τώρα απλά να κολλήσει το λογότυπο των Windows

0 σχόλια: