Η Microsoft αποκαλύπτει το Nokia 215 το φθηνότερο κινητό.

Το τηλέφωνο Nokia 215 φαίνεται ότι απευθύνεται για τις αναπτυσσόμενες αγορές, με τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας και με μικρό τίμημα.
Η Microsoft παρουσίασε σήμερα το Nokia 215. Ένα φτηνό, Internet-κινητό τηλέφωνο της Nokia και ελπίζει ότι θα βοηθήσει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το τηλέφωνο Nokia 215 φαίνεται ότι απευθύνεται για τις αναπτυσσόμενες αγορές, με τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας και με μικρό τίμημα

Το τηλέφωνο κοστίζει 29 δολάρια και έρχεται με το πρόγραμμα περιήγησης Opera Mini και το Facebook Messenger ενσωματωμένα και μπορεί να τρέξει το Twitter και άλλες εφαρμογές. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μια οθόνη 320 x 240 pixel, κάμερα 0,3 megapixel, ραδιόφωνο και φακό στις πρωταρχικές δυνατότητές του.
Αλλά αυτό είναι πιθανό να βοηθήσει να προσελκύσει αγοραστές στην αγορά ιδίως των αναπτυσσόμενων χωρών. Η έλλειψη των hi-tech χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι είναι ένα ισχυρό τηλέφωνο, κατασκευάστηκε για να είναι ανθεκτικό και με μια μπαταρία που η Microsoft ισχυρίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει έως και 29 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.

Το λογισμικό είναι χτισμένο για τα πιο δύσκολα εδάφη, καθώς και οι ενσωματωμένες εφαρμογές του μπορεί να λειτουργήσουν χωρίς μια σύνδεση 3G.

Και ο φακός μπορεί να ακούγεται σαν μια μικρή προσθήκη, αλλά η Microsoft επισημαίνει ότι θα απευθυνθεί σε αγορές, που το χρειάζονται πραγματικά διότι το 20% του κόσμου δεν έχουν τακτική πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια.
Η Microsoft ανακοίνωσε το τηλέφωνο ότι θα είναι "πιο προσιτό στο Διαδίκτυο", λέγοντας ότι θα ήταν "απολύτως κατάλληλο για αυτόν που χρησιμοποιεί κινητό για πρώτη φορά είτε ως δευτερεύων τηλέφωνο για οποιοδήποτε".

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη καθώς και τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015. Είναι διαθέσιμο σε μια κανονική έκδοση καθώς και με μια διπλή SIM.

0 σχόλια: