Η Apple θα προσφέρει αυτόνομες online υπηρεσίες HBO Now με 14,99 $ το μήνα

 υπηρεσία HBO Now κάνει το ντεμπούτο της ως μέρος του συμμετοχής της Apple, που θα αρχίζει τον Απρίλιο.
Η Apple θα προσφέρει αυτόνομες online υπηρεσίες HBO. 
Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, οι ιδιοκτήτες του iPhone, του iPad και του Apple TV θα είναι σε θέση να εγγραφούν στην υπηρεσία HBO Now με το ποσό των 14,99 $ ανά μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της Apple θα είναι σε θέση να παρακολουθούν όλο το παρελθόν, παρόν και το μέλλον των περιεχόμενων του δικτύου HBO.

                                  Τι είναι  HBO και HBO Now

Στο νέο Deal, η Apple γίνεται ο αποκλειστικός συνεργάτης του HBO Now για τους πρώτους τρεις μήνες ως αυτόνομη υπηρεσία.Η HBO είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη συνεχούς λειτουργίας υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 8 Νοεμ 1972. Το HBO είναι Αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικά τηλεοπτικό δίκτυο ανήκει στο Home Box Office Inc., θυγατρική εταιρεία της Time Warner. Το HBO πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως θεατρικά απελευθερωμένες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές πρωτότυπες σειρές, γραμμένες μόνο για την καλωδιακή τηλεόραση ταινίες και ντοκιμαντέρ, δείχνει αγώνες πυγμαχίας και περιστασιακά κωμωδίες και ειδικές συναυλίες. Η HBO είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη συνεχούς λειτουργίας υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 8 Νοεμ 1972.
 
"Μας άρεσε πολύ η συμφωνία με τη HBO," είπε ο Tim Cook στη εκδήλωση "Spring Forward" της Apple. "Κατά τη διάρκεια των ετών έχουν δημιουργήσει πρωτοποριακά show, που πραγματικά γίνανε ένα μέρος του πολιτισμού μας και τον διαμόρφωσαν."

Όταν η υπηρεσία HBO Now ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HBO Now στη συσκευή τους iOS ή του Apple TV και στη συνέχεια να πληρώνουμε για την εξυπηρέτηση 14,99 δολάρια το μήνα. Η συνδρομή πληρωνεται σε μηνιαία βάση, χωρίς μακροπρόθεσμη σύμβαση. Μετά την εγγραφή, οι συνδρομητές θα είναι επίσης σε θέση να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις και ταινίες από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο μέσω HBONow.com. Οι άνθρωποι που θα υπογράψουν στη HBO Now τον Απρίλιο θα πάρουν μια ελεύθερη 30 ημερών εισαγωγική δοκιμαστική περίοδο. 

"Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει η υπηρεσία HBO Now, απαιτείται μια ευρυζωνική σύνδεση και μια συσκευή της Apple," δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HBO Richard Plepler. "Θα μπορεί να παρακολουθήσει σε μεγάλη οθόνη στα ή iPhones και iPads. Εάν γίνει κάποιος συνδρομητής, τον Απρίλιο, θα πάρει τον πρώτο μήνα δωρεάν και θα έχει την δυνατότητα εγκαίρως να δει την πρεμιέρα του "Game of Thrones".

Η υπηρεσία HBO Now θα προσφέρει περισσότερα από 2.000 τίτλους σε απευθείας σύνδεση, σύμφωνα με τη HBO. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τις τρέχουσες σειρές όπως "True Detective", "Silicon Valley", " Girls ", "Veep" και "The Leftovers", όπως και οι προηγούμενες σειρές "The Sopranos", "Sex and the City", " True Blood "," The Wire "και" Deadwood. ".

Οι συνδρομητές HBO Now θα μπορούν επίσης να καλύψουν τις επερχόμενες πρωτότυπες εκπομπές όπως το "Westworld," "The Brink" και "Bessie".

0 σχόλια: