Η Apple σχεδιάζει το Φθινόπωρο την έναρξη υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης που θα περιλαμβάνει περίπου 25 κανάλια.

Η Apple είπε ότι σχεδιάζει το Φθινόπωροτην έναρξη υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης.
Ο γίγαντας τεχνολογίας βρίσκεται σε συνομιλίες με τους προγραμματιστές τηλεόρασης για μια υπηρεσία που θα περιλαμβάνει περίπου 25 κανάλια, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Η Apple υπαινίχθηκε ότι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης μπορεί να γίνει πραγματικότητα. 

Ο κατασκευαστής iPhone βρίσκεται σε συνομιλίες με τους προγραμματιστές για να προσφέρει υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης βασισμένη στο Web που θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο, ανέφερε η Wall Street Journal τη Δευτέρα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές. Η υπηρεσία θα προσφέρει περίπου 25 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων δικτύων ABC, CBS και Fox, που θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple, συμπεριλαμβανομένων Apple TV, σύμφωνα με την έκθεση. (Γνωστοποίηση: η CBS είναι η μητρική εταιρεία του CNET.)

Η υπηρεσία, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούνιο, θα παραδώσει τον προγραμματισμό σε ολόκληρο το Διαδίκτυο, όπως το προϊόν Sling TV και από την επικείμενη υπηρεσία της Sony. Η έκθεση δεν αποκαλύπτει το αναμενόμενο κόστος συνδρομής για την υπηρεσία, αλλά έκανε σημείωση έκανε ορισμένα στελέχη των μέσων ενημέρωσης της Apple σε περίπου 30 $ έως 40 $ το μήνα. Η Dish's Sling TV, εν τω μεταξύ, είναι 20 $ κάθε μήνα πακέτο ζωντανής τηλεόρασης με 12 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων ESPN, TNT, CNN, HGTV και το Disney Channel. (Μόνο για τις Η.Π.Α. στοιχεία έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή.)

Η Apple δεν απάντησε σε αίτημα για να σχολιάσει το θέμα.

Η Apple είχε υπαινιχθεί για κάποιο καιρό ότι δουλεύει σε μια πιο ολοκληρωμένη, υπηρεσία streaming βίντεο. Πάντως, δεν υπήρξαν ενδείξεις ότι το προϊόν είναι κοντά στο να είναι έτοιμο, το οποίο όμως σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στις δυσκολίες εξασφάλισης προσφορών με λογικές τιμές.

 "Η τηλεόραση είναι ένα δύσκολο πρόβλημα, για να λυθεί," ανακοίνωσε τον Μάιο ο Eddy Cue, αντιπρόεδρος της Apple του λογισμικού στο Διαδίκτυον και υπηρεσιών. "Ένα από τα προβλήματα που έχει η τηλεόραση είναι ότι περιλαμβάνει ανόμοια συστήματα με μια δέσμη παρόχων. Δεν υπάρχουν πρότυπα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα δικαιωμάτων. "

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple έκανε μια συμφωνία με ένα αξιοσημείωτο πάροχο περιεχομένων HBO Now. Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, οι χρήστες του iPhone, iPad και Apple TV θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στη νέα αυτόνομη υπηρεσία streaming για 15 $ το μήνα. Η συμφωνία είναι μια τρίμηνη αποκλειστική μεταξύ των "νέων ψηφιακών διανομέων" ,δίνοντας την Apple ένα προβάδισμα σε σχέση με τους όμοιούς του Roku και και τη Chromecast της Google (Η HBO Go είναι ένας παραδοσιακός πάροχος καλωδιακών υπηρεσιών, σε μια συμφωνία που ανακοίνωσαν τη Δευτέρα).

Η έκθεση της Wall Street Journal για να ενισχύσει εμφανίζει σε άρθρο της ότι η Apple έκανε συνομιλίες με τους προγραμματιστές για να προσφέρει μια υπηρεσία βασισμένη σε ιντερνέτ συνδρομητική υπηρεσία. Οι προγραμματιστές είχαν κάνει επίδειξη για το πώς η υπηρεσία θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά το πότε θα πραγματοποιηθεί και η τιμολόγηση της παραμένει ακόμη άγνωστη.

Σχετικά θέματα :
Η Apple θα προσφέρει αυτόνομες online υπηρεσίες HBO Now με 14,99 $ το μήνα.
 

0 σχόλια: