Στο συνέδριο προγραμματιστών για παιχνίδια στο Σαν Φρανσίσκο GDC, η Nvidia παρουσίασε τη δική της πλήρη κονσόλα παιχνιδιών τη Shield.

Το Nvidia Shield γίνεται κονσόλα παιχνιδιών
Είναι κοντά στους γίγαντες της βιομηχανίας XBOX και PS4; Πρώτα η Valve και τώρα η Nvidia αναφέρουν μια ημερομηνία κυκλοφορίας για τις κονσόλες παιχνιδιών τους. Η οικογένεια Shield γίνεται μεγαλύτερη και μάλιστα σύντομα.

Η Nvidia κατασκευάζει τσιπ και κάρτες γραφικών, κανονικά είναι προμηθευτής. Για κάποιο χρονικό διάστημα, η εταιρεία προσπαθεί, αλλά και των προϊόντων για τους καταναλωτές. Ανακοίνωσε σήμερα τη δική της πλήρη κονσόλα παιχνιδιών. Στο συνέδριο προγραμματιστών για παιχνίδια στο Σαν Φρανσίσκο η Nvidia παρουσίασε την κονσόλα" Shield ", η οποία θα έρθει το Μάιο προς πώληση.

το Shield με το remote control
Η κονσόλα τροφοδοτείται με λειτουργικό Android, η καρδιά του μια X1 Tegra GPU. Υπάρχουν επίσης 3 gigabytes RAM. Η έξοδος εικόνας είναι έως και 60 FPS. Εκτός από μια θύρα δικτύου, υπάρχει η σύνδεση για HDMI, δύο θύρες USB και μια υποδοχή microSD.

Η εσωτερική μνήμη είναι 16 gigabytes και χρησιμοποιείται επίσης από το λογισμικό του συστήματος. Ωστόσο, μέσω των USB θυρών μπορούν να συνδεθούν εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Η τιμή της νέας κονσόλας και του ελεγκτή είναι 200 δολάρια.

Download και Streaming

 Για αρχή θα υπάρχουν 50 παιχνίδια προς πώληση μέσω download, συμπεριλαμβανομένων των "Crysis 3" από την Crytek, Doom 3 BFG Edition" από την “Id Software“ και "Game of Thrones" από την Telltale.

Η Nvidia θα προσφέρει επίσης τη δική της υπηρεσία streaming "Grid" για τα παιχνίδια. Εκτός από τίτλους όπως "Batman: Arkham Origins", "Grid 2", ή "Metro: Last Light Redux» θα είναι προσβάσιμα. Η εξακολουθούν να εμφανίζονται "Batman: Arkham Knight " και "The Witcher 3: Wild Hunt. Ωστόσο, θα υπάρχει μια μικρή αμοιβή για να γίνει κάποιος μέλος στις υπηρεσίες streaming.

Στο τέλος Ιούλιου του 2013 είχε φέρει η Nvidia αρχικά ένα φορητό στην αγορά, ακολούθησε το Shield Tablet. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android, αντίστοιχα. Επίσης, θα μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει streaming από την επιφάνεια εργασίας των χρηστών στο PC και από την TV. Μια παρόμοια λειτουργία επίσης ανακοίνωσε στην GDC ότι προσφέρει για το Steam Link Box από την Valve.

0 σχόλια: