Η Microsoft παρουσιάζει το tablet Surface 3.

Μόνο λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία των Windows 10 η Microsoft παρουσιάζει το tablet Surface 3. Το tablet είναι επίσης εξοπλισμένο με τα
Windows 8.1, και είναι έτοιμo για την ελεύθερη ενημέρωση σχετικά με την πολυαναμενόμενη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Δείτε το βίντεο με τις δυνατότητες του tablet Surface 3.

Η Microsoft το διαθέτει στην αγορά σε δύο εκδόσεις: Το Surface 3 με 64 Gb μνήμη flash και 2 Gb μνήμη (RAM) και θα προσφέρεται σε μια προτεινόμενη λιανική τιμή των 599 €. Το μοντέλο με 128 Gb μνήμη και 3 GB μνήμης RAM θα κοστίζει 719€. Στη Γερμανία, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τις 7 Μαΐου, προ-παραγγελίες θα πρέπει να είναι δυνατές στο άμεσο μέλλον. Αργότερα, η Microsoft θα επανδρώσει το tablet με δυνατότητα LTE και με υποδοχή κάρτας νανο-SIM, η διαθεσιμότητα και τις τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το Surface 3 θα διαθέτει ένα 10,8-ιντσών οθόνη Full HD και θα είναι εξοπλισμένο με το νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z8700-X7, ο οποίος θα τρέχει στα 1.6 - 2.4 GHz. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δηλώνεται από τη Microsoft ότι θα διαρκεί έως και δέκα ώρες. Οπτικά φαίνεται το tablet πολύ όμοιο με τους προκατόχους του, είναι όμως με τα 622 γραμμάρια, ελαφρύτερο και λεπτότερο με τα 8,7 χιλιοστά από το Surface 2. Συνολικά, οι διαστάσεις της συσκευής είναι 261 x 187 x 8,7 χιλιοστά.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται μια 8-megapixel κάμερα, μπροστινή κάμερα παράγει εικόνες με 3,5 megapixels. Στις πλευρές υπάρχουν θύρες USB 3.0, μια θύρα mini-οθόνη, μια συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD, ένα βύσμα ακουστικών και μια θύρα φόρτισης micro USB. Επιπλέον, το Surface 3 στο κάτω μέρος του μια σύνδεση για το επίσης βελτιωμένο κάλυμμα πληκτρολογίου (149,99 €).) και μια κατάλληλη Surface Pen (49,99 €) που θα μπορεί να γίνει προπαραγγελία στο κατάστημα της Microsoft

Οι συσκευές είναι η καθεμιά εφοδιασμένη με έγκυρη συνδρομή ενός έτους για το Office 365 Personal, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Office Outlook, Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

0 σχόλια: