Computex 2015 : Πολυάριθμες νέες συσκευές Windows 10 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά.



η παρουσίαση της Microsoft
Η Microsoft παρουσίασε μια σειρά από νέες συσκευές η οποία θα έρθουν άμεσα με τα Windows 10 στην αγορά. Το πρωτοεμφανιζόμενο δημόσια 15-ιντσών νέο Dell XPS 15 και τις συσκευές από την Toshiba και HP, οι οποίες εξακολουθούν να είναι τόσο νέες που ακόμα δεν έχουν αποκτήσει όνομα.

το νέο XPS 15 της DellΜία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες συσκευές είναι πιθανό να είναι το XPS 15 από την Dell, το οποίο προηγουμένως δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί στο κοινό. Όπως και η μικρότερη έκδοση XPS 13 έχει επίσης και το μεγάλο notebook 15 ιντσών, μια πολύ λεπτή μορφή. Η Microsoft δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου XPS 15.

Δύο ακόμη συσκευές από την HP και Toshiba χωρίς όνομα

Ένα ακόμη νέο notebook της Toshiba έρχεται με βιομετρική τεχνολογία ασφαλείας ,που ξεκλειδώνει τον υπολογιστή μαζί με τα Windows Hello, όταν ανιχνεύει τον χρήστη. Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει, χάρη σε μια υπέρυθρη κάμερα εάν πρόκειται για το πραγματικό πρόσωπο. Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη 4K και βελτιστοποίηση για την Cortana.

Επίσης ακόμα δεν έχει όνομα, ένα νέο tablet της HP, το οποίο μπορεί να συνδεθεί, χάρη σε ένα μηχανισμό ολίσθησης σε ένα είδος σταθμό σύνδεσης. Αυτό έχει ένα πληκτρολόγιο και μια μεγαλύτερη οθόνη από το ίδιο το tablet, το οποίο φαινόταν σαν μία συσκευή 8 ιντσών.

Η Microsoft δεν μπορούσε να πει τίποτα ακόμα για τις συσκευές της Toshiba και HP, επειδή ακόμα δεν έχει πληροφορίες από τους κατασκευαστές αυτών ή δεν μπορούν να τα δημοσιεύουν. Πότε τα προϊόντα θα παρουσιαστούν στο εμπόριο, είναι ακόμα άγνωστο.

0 σχόλια: