Ο Μεταφραστής του Skype, σε πραγματικό χρόνο τώρα μιλάει Γαλλικά και Γερμανικά.

Μετά την προσθήκη υποστήριξης μερικούς μήνες πριν στα ιταλικά και κινέζικα, η Microsoft φέρνει τώρα τη γαλλική και τη γερμανική γλώσσα το Μεταφραστή της εφαρμογής Skype. Αυτό φέρνει το
συνολικό αριθμό των γλωσσών σε έξι, με την αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, κινεζική γλώσσα, και ισπανικά όλες τις υποστηριζόμενες, σχεδόν το 30 τοις εκατό των ομιλούντων στον κόσμο. Ο Skype Μεταφραστής λειτουργεί με τη χρήση μια τροποποιημένης έκδοσης του Skype Windows 8, που μεταφράζει λέξεις που εκφωνούνται σε κείμενο ή ήχο. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια μιας πρώιμης δοκιμαστικής προβολής, ενώ υπήρχαν μερικά θέματα μετάφρασης, λειτουργεί όμως αρκετά καλά για να κρατήσει μια συνομιλία σε μια γλώσσα που δεν την καταλαβαίνετε.

Ενώ το Skype Μεταφραστής κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται για τη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ δύο ανθρώπων, που μιλούν και ακούν για τα αποτελέσματα, η Microsoft στρέφει τώρα την προσοχή της στους ανθρώπους που είναι κωφοί ή βαρήκοοι. Ο ερευνητής της Microsoft Ted Hart βοήθησε την εταιρεία να τροποποιήσει το Skype Μεταφραστή, έτσι ώστε να επιτρέπει σε κωφά άτομα να βιώσουν μια κλήση Skype για πρώτη φορά. Η Microsoft πρόσφατα άνοιξε το Skype Μεταφραστή για οποιονδήποτε θέλει να δοκιμάσει με τη γαλλική και τη γερμανική υποστήριξη. Η εφαρμογή του Skype Μεταφραστή της Microsoft είναι διαθέσιμη μόνο στα Windows και θα χρειαστεί κάποιος τα Windows 8 ή τα Windows 10 στον υπολογιστή του για να κατεβάσει την εφαρμογή από το Windows Store.

0 σχόλια: