Η Ρωσική τηλεόραση δείχνει μυστικά σχέδια όπλου.



Ο Πούτιν θέλει να εξοπλιστεί. Μήπως τα σχέδια του εδώ πραγματικά, μόνο τυχαία εμφανίστηκαν από δύο ελεγχόμενα από το κράτος τηλεοπτικά κανάλια;
Η Ρωσία κατηγορεί τη Δύση ότι προσπαθεί επί του παρόντος να απενεργοποιήσει την ικανότητα της
στα πυρηνικά όπλα. Αυτή τη στιγμή παρουσιάστηκαν σε δύο ρωσικά κανάλια ντοκουμέντα σχετικά με την ανάπτυξη, ενός εξοπλισμού πυρηνικού συστήματος τορπιλών.

Δύο ρωσικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν εκ παραδρομής δημοσιεύσει έγγραφα σχετικά με ένα νέο πυρηνικό σύστημα για τορπίλες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε τις σχετικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης και είπε ότι μια τέτοια απροσεξία δεν θα πρέπει να επαναληφθεί.

Τα ελεγχόμενα από το κράτος τηλεοπτικά κανάλια NTV και Channel One έδειξαν την Τρίτη στα δελτία τους σε μια συνάντηση του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με στρατιωτικούς εκπροσώπους στο Σότσι απόρρητα έγγραφα για ένα σύστημα το οποίο βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μιας τορπίλης που ονομάζεται κατάσταση 6. Στο συνοδευτικό κείμενο καθίσταται σαφώς, ότι οι εγκαταστημένες σε υποβρύχια τορπίλες θα μόλυναν τις περιοχές ραδιενεργά και με επιπτώσεις σε κάθε είδους "στρατιωτική, γεωργική ή οικονομική δραστηριότητα άχρηστη" για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν και οι λήψεις των δύο σταθμών αργότερα διαγράφηκαν, κυκλοφορήσαν όμως στιγμιότυπα σε αρκετές ιστοσελίδες. Πως οι λήψεις έφθασαν στους σταθμούς, ήταν ασαφές. Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται κάτω από αυστηρό έλεγχο του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν είχε αυτή την εβδομάδα κατηγορήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους σύμμαχους της ότι θέλουν να εξουδετερώσουν την πυρηνική ικανότητα της Μόσχας. Ως εκ τούτου η Μόσχα θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεπεράσει κάθε μορφή αντιπυραυλικής ασπίδας.

0 σχόλια: