Τι κάνει το ΕΚ στο Snapchat;

Το ΕΚ στο Snapchat
Το Snapchat, κυκλοφόρησε το 2011 και σήμερα είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο
κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες, που
ανταλλάσσουν 8.796 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Το ένα τρίτο των χρηστών Snapchat βρίσκεται στην Ευρώπη. To ΕΚ άνοιξε τον Μάιο το δικό του λογαριασμό, προκειμένου να δώσει μια γεύση από όσα γίνονται στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τι κάνει το ΕΚ στο Snapchat; 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσιεύει κυρίως φωτογραφίες και μικρής διάρκειας βίντεο, από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στο ΕΚ αλλά και από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες.

Τί γίνεται στους διαδρόμους του ΕΚ όταν συνεδριάζουν οι επιτροπές; Τι λένε οι ευρωβουλευτές όταν ξεκινάει η ολομέλεια; Αυτά και πολλά ακόμα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το Snapchat του ΕΚ, ενώ κάθε Παρασκευή δημοσιεύεται ένα wrap-up βίντεο, με όσα έγινα όλη την εβδομάδα.

Scan the ghost picture
Τον Σεπτέμβριο το ΕΚ έφτασε τους 1000 followers. Καθημερινά το ΕΚ λαμβάνει στον λογαριασμό του στο Snapchat φωτογραφίες, βίντεο και ερωτήσεις από όλη την Ευρώπη. 
Αν έχετε λογαριασμό στο Snapchat και επισκεφτείτε το ΕΚ στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο, μπορείτε να προσθέσετε το γεωγραφικό φίλτρο στην εικόνα σας. Το γεωγραφικό φίλτρο είναι ένα εικονίδιο του ΕΚ, που προστίθεται στην εικόνα σας και δείχνει την τοποθεσία σας.

0 σχόλια: