Η Apple με το νέο λειτουργικό OS X 10.11.2 θα κάνει τις ασύρματες συνδέσεις πιο αξιόπιστες.

Με τη δεύτερη ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού το "El Capitan" θέλει η Apple να
εξασφαλίσει ότι οι ασύρματες συνδέσεις να γίνουν πιο αξιόπιστες. Επίσης το Bluetooth και άλλες ασύρματες τεχνολογίες, όπως το AirDrop και Handof θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.

Εκτός από το iOS 9.2 και το watchOS 2.1 έχει η Apple συμπεριλάβει επίσης και το Mac OS X με μια ενημέρωση. Το El Capitan είναι μετά από μια μακρά φάση beta θα γίνει τώρα διαθέσιμο στην τελική έκδοση 10.11.2. Η Apple συνιστά σε όλους τους χρήστες να τα εγκαταστήσουν, για την αύξηση της σταθερότητας και της ασφάλειας.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προορίζεται κυρίως για την παροχή αξιόπιστων ασύρματων συνδέσεων. Σύμφωνα με την Apple, WLAN συνδέσεις καθώς και η χρήση των Handoff και AirDrop καθίστανται πιο σταθερές. Οι δύο τεχνικές επιτρέπουν την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ Mac και iOS συσκευών.

Διορθώσεις

Το λειτουργικό OS X 10.11.2 εξαλείφει επίσης πιθανό διαχωρισμό της σύνδεσης με συσκευές Bluetooth. Ο χρήστης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Apple, σύμφωνα με το ανακοινωθέν είναι και πάλι σε θέση να διαγράψει τα μηνύματα από τους λογαριασμούς του Exchange. Η ενημέρωση θα επιτρέψει επίσης να εισάγει κάποιος φωτογραφίες από μια ενσύρματη μέσω USB iPhone αξιόπιστα και πάλι. Αυτό τελευταία απέτυχε μερικές φορές. Επιπλέον στο iCloud η ανταλλαγή φωτογραφιών έχει βελτιωθεί.

Ενημέρωση για τη λειτουργία αποκατάστασης

Παράλληλα η Apple προσφέρει σε ορισμένους υπολογιστές Mac μια ενημερωμένη έκδοση για το El Capitan στην έκδοση 1.0, για την αποκατάσταση. Ποιες αλλαγές έχουν γίνει εδώ, παραμένει ασαφές. Η ενημερωμένη έκδοση για το OS X 10.11 είναι διαθέσιμη μέσω του Mac App Store. Λεπτομέρειες για το OS 10.11.2 για πιθανά κενά ασφαλείας δεν έχει η Apple ακόμη δημοσιεύσει.

Σχετικά άρθρα :

Το iOS 9.2 επανορθώνει πολλά λάθη σχετικά με το iPhone και το iPad. Για το ρολόι της Apple υπάρχει επίσης μια ενημέρωση λογισμικού.

0 σχόλια: