Το LG V10 smartphone με δύο οθόνες και τρεις κάμερες.

Πάντα δύο φορές περισσότερες από ό, τι μια. Η LG δίνει στο νέο της κινητό V10 μια δεύτερη οθόνη και
μια δεύτερη κάμερα μπροστά. Κατασκευάζει επίσης και άλλο ενδιαφέροντα εξοπλισμό στο ακριβό κινητό των 650 €.

Το LG V10 smartphone με δύο οθόνες και τρεις κάμερες

Το ασυνήθιστο LG V10 θα παρουσιαστεί στη Γερμανία με την τιμή των 650 €. Το ακριβό Android smartphone διαθέτει, εκτός από την κανονική, οθόνη 5,7 ιντσών, μια επιπλέον οθόνη στο μπροστινό μέρος. Υπάρχουν επίσης δύο κάμερες μπροστά.

Δύο οθόνες είναι καλύτερες από ό, τι μία σκέφτεται η LG και βασίζεται στον τελευταίο Android smartphone V10 της μέσω μιας παραδοσιακής οθόνης του smartphone και ακόμα με μια μικρή οθόνη για επιπρόσθετες πληροφορίες. Με τη συγκρίσιμη LG G4 high-end τεχνολογία εφοδιάζεται το νέο smartphone με τον Snapdragon 808 και ένα ανοξείδωτο μεταλλικό σκελετό, υπάρχουν επίσης δύο μπροστινές κάμερες που επιτρέπουν λήψεις με 80 και 120 μοιρών γωνία θέασης.

Ολοκαίνουργια, δεν είναι η ιδέα με την ξεχωριστή δεύτερη οθόνη: Το Yotaphone 2 και ο προκάτοχός του έχουν περίπου στο πίσω μέρος μιας οικονομικής (και πολύ μεγαλύτερη) e- lnk οθόνη. Η Samsung από την άλλη πλευρά στο Galaxy Note Edge, κάμπτει την οθόνη στην άκρη από την άλλη πλευρά σε βαθμό που ένα τμήμα της οθόνης OLED να χρησιμοποιείται ως οθόνη πληροφοριών και για τον πίνακα ελέγχου.
Η δεύτερη οθόνη της LG V10 δείχνει όχι μόνο τις ειδοποιήσεις, αλλά μπορεί επίσης να εμφανίζει μια γραμμή εργαλείων και των ελέγχων γρήγορης εκκίνησης. Κατόπιν αιτήματος, μένει μόνιμα.

Τεχνικά, η «Δεύτερη Οθόνη" του V10 είναι πιο κοντά στη λύση της Samsung, επειδή η δεύτερη οθόνη είναι εδώ απλώς η συνέχιση της κύριας οθόνης. Διαθέτει το δικό της οπίσθιο φωτισμό. Στην οθόνη παρουσιάζονται εισερχόμενες ειδοποιήσεις οι οποίες, χρησιμοποιούνται για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές και επαφές. Μπορεί επίσης να ενεργοποιείται όταν η κύρια οθόνη είναι απενεργοποιημένη και στη συνέχεια εμφανίζεται η ώρα, το επίπεδο της μπαταρίας ή ο καιρός.

Η δεύτερη οθόνη της LG V10 δείχνει όχι μόνο τις ειδοποιήσεις, αλλά μπορεί επίσης να εμφανίζει μια γραμμή εργαλείων και των ελέγχων γρήγορης εκκίνησης. Κατόπιν αιτήματος, μένει μόνιμα.

Το LG V10 smartphone διαθέτει πολλές λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής και μια χειροκίνητη λειτουργία βίντεο που αποδίδει καλύτερες φωτογραφίες
Το LG V10 smartphone διαθέτει πολλές λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής και μια χειροκίνητη λειτουργία βίντεο που παρέχουν καλύτερες φωτογραφίες

Μεγάλη οθόνη, γρήγορο υλικό

Η κύρια οθόνη είναι 5,7 ίντσες σε μέγεθος και εμφανίζει 2.560 × 1.440 εικονοστοιχεία, που αντιστοιχούν σε 513 dpi. Το τμήμα πληροφοριών έχει μόνο 160 × 1040 pixels, επειδή δίπλα του μπορούν να βρούμε τις δύο μπροστινές κάμερες (κάθε μια από 5 megapixels. Η πυκνότητα pixel της δεύτερης οθόνης είναι πανομοιότυπη. Για την υπολογιστική ισχύ φροντίζει ο Qualcomm Snapdragon 808 με δύο γρήγορες και τέσσερις χαμηλής ισχύος πυρήνες 64-bit έχει δικαιοδοσία. Είναι επικουρείται από 4 GB μνήμης RAM στο πλάι. Εκτός από την μαζική 32 GB εσωτερική μνήμη, μια κάρτα microSDXC είναι συνδεδεμένη στη μονάδα. Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι 16 megapixel. Τρία ατομικά ελεγχόμενα μικρόφωνα και η χειροκίνητη λειτουργία βίντεο βοηθούν κατά τη λήψη.

Ένας μετατροπέας ήχου 32-bit εξασφαλίζει τη καλή ποιότητα του ήχου, τα αρχεία ήχου χαμηλής ανάλυσης μπορεί να επεκταθούν αναλόγως. Για αρκετά μπάσα φροντίζει το παρεχόμενο σετ ακουστικών Quad Beat 3.

Η Μπαταρία των 3000 mAh αφαιρείται χωρίς εργαλεία από το χρήστη. LG-τυπικά ο διακόπτης λειτουργίας στεγάζεται στο πίσω μέρος, στο οποίο ενσωματώθηκε επίσης ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το ανοξείδωτο πλαίσιο από χάλυβα διασφαλίζει τη σταθερότητα, το πλαστικό κάλυμμα, υπάρχει μια επιλογή από μαύρο ή άσπρο. Το 8,6 χιλιοστά πάχος Smartphone είναι 192 γραμμάρια. Η σύνδεση επιτυγχάνεται με τη μέγιστη Cat.6-LTE (έως και 300 Mbit / s στο download), Wi-Fi και Bluetooth 4.1. Μια συμβατική micro-USB θύρα 2.0 επιτρέπει τη φόρτιση και τη μεταφορά δεδομένων.

Έρχεται το LG V10 με Android 5.1 και σε μεγάλο βαθμό προσαρμοσμένο σε LG-επιφάνεια. Από τις αρχές Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμα στην Amazon στα 650 ευρώ.

0 σχόλια: