CES 2016: Η Dell παρουσίασε την 30 ιντσών οθόνη OLED.

Η τάση των LCD πάνελ στις OLED επεκτείνεται και σε οθόνες υπολογιστών. Η Dell παρουσίασε
στην CES μια οθόνη OLED 30 ιντσών με 4K ανάλυση.

Στην CES κάνει το ντεμπούτο της η Dell την πρώτη OLED οθόνη. Η UP3017Q είναι μία 30-ιντσών με ανάλυση 4K. Η Dell σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες χρήστες οι οποίοι είναι έτοιμοι για μια εξαιρετικά υψηλή αντίθεση (400.000: 1), εξαιρετικά γρήγορη χρόνοι απόκρισης στα (0,1 χιλιοστά του δευτερολέπτου) και πλούσια χρώματα (100 τοις εκατό AdobeRGB, 97,8 τοις εκατό DCI-P3). Η UP3017Q θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο τέλος Μαρτίου θα κοστίζει 5000 $.

Η UP3017Q υποστηρίζει USB Type-C μαζί με το Power Delivery. Όποιος συνδέει ένα εξάρτημα, όπως ένα Notebook που είναι επίσης παρουσιάστηκαν στην CES συσκευές Latitude στην οθόνη, η οποία λαμβάνει μέσω ενός μόνο καλωδίου ένα τεράστιο δεύτερη οθόνη, ενώ η μπαταρία του φορητού υπολογιστή φορτίζεται.

Ασύρματες οθόνες

Κοντά στις οθόνες OLED παρουσίασε η Dell και δύο οθόνες, οι οποίες μπορεί να τροφοδοτούνται με σήματα βίντεο ασύρματα: Τόσο η 24 ιντσών ασύρματο Monitor και η 23-ιντσών μπορούν ασύρματα να τροφοδοτούνται από τα Windows φορητούς υπολογιστές ή από Android smartphones.

Στη βάση του μοντέλου 23 ιντσών είναι ενσωματωμένος ένας σταθμός για την ασύρματη φόρτιση. Το μοντέλο 24 ιντσών θα κοστίζει 470 δολάρια ΗΠΑ, το μοντέλο 23 ιντσών με σταθμό φόρτισης 430 δολάρια ΗΠΑ. Και τα δυο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στο τέλος Μαρτίου με τις οθόνες OLED.

Τι παρουσιάζεται στην έκθεση CES του Λας Βέγκας :  CES έκθεση τεχνολογίας στο Λας Βέγκας

0 σχόλια: