Η LG παρουσιάζει τις OLED τηλεοράσεις!

Οι νέες τηλεοράσεις OLED της LG είναι μόλις τέσσερις πιστωτικές κάρτες πάχους.
Οι νέες τηλεοράσεις της LG είναι μόλις τέσσερις πιστωτικές κάρτες πάχους.
Παρουσιάζεται η πρώτη 2,57 χιλιοστών OLED στον κόσμο μαζί με μια γιγαντιαία 98 ιντσών «superultra HD» 8Κ οθόνη. Η 8-ιντσών 8K Super UHD τηλεόραση, που θα βγει στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Επίσης παρουσίασε τις 65-ιντσών και 77-ιντσών OLED TV.

Στην οθόνη 55 ιντσών παρουσιάστηκε η δυνατότητα να παρουσιάζονται διαφορετικές εικόνες σε κάθε πλευρά. Η εταιρεία ξεκίνησε τη CES σήμερα μιλώντας για τις κορυφαίες τηλεοράσεις της οι οποίες θα διαθέτουν οκτώ μοντέλα στην σειρά G6 και σειρά Ε6. Η σειρά G6 θα περιλαμβάνει οθόνες 77 ιντσών και 65 ιντσών, ενώ η σειρά Ε6 θα περιλαμβάνει οθόνες 65-ιντσών και 55 ιντσών. Ολόκληρη η σειρά θα διαθέτει ανάλυση 4K UHD και την δυνατότητα HDR.
Επίσης παρουσίασε την μαμούθ 98-ιντσών 8K Super UHD τηλεόραση που θα δοθεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Η εταιρεία είπε ότι οι νέες OLED τηλεοράσεις της είναι τόσο λεπτές όσο τέσσερις πιστωτικές κάρτες μαζί με 2,57 χιλιοστά πάνελ , μια παγκόσμια πρωτιά. 
ο Brian Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG έδειξε τις νέες OLED τηλεοράσεις.Εδώ, ο David VanderWaal, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ για την LG Electronics USA, εμφανίζει το 2,57 χιλιοστά πλάτος της οθόνης στην έκθεση CES. "Οι 2016 OLED τηλεοράσεις θα διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά και ένα μακρύ κατάλογο καινοτομιών", δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG κατά την διάρκεια της συνέντευξης. "Πιστεύουμε ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που θα αλλάξει το παιχνίδι για την κατηγορία αυτή." 

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι εργάζεται με την Amazon και Netflix για να παράγουν περιεχόμενο 4K HDR για την webOS 3.0 πλατφόρμα.

Η LG έχει επίσης αποκάλυψε την πρώτη 18-ιντσών εύκαμπτη οθόνη του κόσμου στην έκθεση CES.

Η 18-ιντσών εύκαμπτη οθόνη
Η 18-ιντσών εύκαμπτη οθόνη, η οποία πιστεύεται ότι είναι μια παγκόσμια πρωτιά, ανακοινώθηκε από την κορεατική γίγαντας μπροστά από την τεχνολογική έκθεση CES που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα.
Λεπτομέρειες της εύκαμπτης οθόνης δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά οι ειδικοί προτείνουν η τεχνολογία θα μπορούσε σύντομα να χρησιμοποιηθεί στα smartphone και στο αυτοκίνητο οθόνες που κάμπτονται γύρω από το εσωτερικό ενός οχήματος. Ένα νέο εργοστάσιο OLED χτίζεται στην Κορέα 900 εκ. δολ.

Οι πλαστικές οθόνες που αποσκοπούν σε μικρότερες συσκευές επόμενης γενιάς θα μπορούν να επωφεληθούν από την ικανότητα κάμψης όπως οι οθόνες στη αυτοκινητοβιομηχανία, κινητά τηλέφωνα και wearables.

Τα περισσότερα από την LG και Samsung high-end smartphones και smartwatches χρησιμοποιούν ήδη OLED οθόνες (P-OLED και AMOLED, αντίστοιχα).

Μερικοί - όπως η G Flex 2 «μπανάνα» τηλέφωνο της LG και το Samsung Galaxy S6 Edge , λαμβάνουν ειδικά το πλεονέκτημα της ευκαμψίας.

Αλλά άλλα προϊόντα της εταιρείας, όπως το Vivo X5, Oppo R7 και 2ης γενιάς της Motorola Moto X Όλα έχουν OLED βασίζονται σε οθόνες, δημιουργούν επιπλέον ζήτηση για αυτήν την τεχνολογία.

Η LG ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει τελικά ένα άλλο εργοστάσιο για τα μεγαλύτερα, TV-μεγέθους οθόνες που χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα παραγωγής 6ης γενεάς. Η Samsung, επίσης, υποσχέθηκε πρόσφατα 3,6 δις $ για παραγωγή OLED.

Η LG είχε ήδη δείξει στην Κορέα νωρίτερα σε μια συνέντευξη μια υπερλεπτή «ταπετσαρία TV» μικρότερη από 1 mm πάχος, των 1.9 κιλών και είναι τόσο ελαφριά που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο χρησιμοποιώντας μόνο μαγνήτες. 

Η LG Display OLED TV, δήλωσαν ότι αυτή τη στιγμή είναι απλά μια ιδέα.


Το LG ΨΥΓΕΙΟ που σας επιτρέπει να δείτε τι υπάρχει μέσα.
Με το χτύπημα στη δεξιά πόρτα του ψυγείου, οι χρήστες μπορούν να δουν το περιεχόμενο χωρίς να το ανοίξουν, βοηθώντας κατά αυτόν τον τρόπο να κρατηθούν φρέσκα τα τρόφιμα. 

Ενώ η κύρια εστίαση στη συνέντευξη Τύπου ήταν οι εξαιρετικά λεπτές τηλεοράσεις, η LG παρουσίασε επίσης ένα καινοτόμο έξυπνο ψυγείο..

Αν τα χέρια σας είναι γεμάτα πράγματα στο ψυγείο, υπάρχει ένας έξυπνος αισθητήρας στους πρόποδες του ψυγείου που θα ανοίξει αυτόματα την πόρτα. Ο αισθητήρας μπορεί να ενεργοποιείται μόνο από τον άνθρωπο και όχι από τα κατοικίδια ζώα.

Τι παρουσιάζεται στην έκθεση CES του Λας Βέγκας : CES έκθεση τεχνολογίας στο Λας Βέγκας

0 σχόλια: