Η Samsung θα απογειώσει τις κάρτες γραφικών.

το σήμα κατατεθέν της Samsung
Η Samsung ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του
πρώτου πακέτου DRAM 4-gigabyte στον κόσμο που χρησιμοποιεί το εύρος ζώνης, βάσει της δεύτερης γενιάς υψηλού εύρους μνήμης (HBM2). Ο νοτιοκορεατικός όμιλος ισχυρίζεται ότι η HBM2 προσφέρει ταχύτητα 256 Gbps εύρος ζώνης, η οποία είναι δύο φορές, από το προηγούμενο εύρος μνήμης. Η Samsung λέει ότι η εξέλιξη αυτή του θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία των παιχνιδιών.

Η Samsung λέει ότι χρησιμοποιεί τη διαδικασία προηγμένη σχεδίασης τσιπ στα 20nm και που ωθεί την ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων του DRAM κατά επτά φορές.

Η Samsung παράγει αυτή τη στιγμή τη 4GB HBM2 DRAM, αλλά λέει ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή μιας 8GB μνήμης RAM HBM2 αργότερα αυτό το έτος. Η εταιρεία προσθέτει ότι το νέο πακέτο DRAM θα επιτρέψει στους γίγαντες των παιχνιδιών, όπως τη Nvidia και την AMD για να μειώσουν περισσότερο από «95 τοις εκατό» χώρου σε κάρτες γραφικών τους, σε σύγκριση με τη GDDR5 DRAM, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας.

Σχετικά θέματα:  
Ανακοινώσεις της Samsung για τα προϊόντα της

0 σχόλια: