Η Sony θα αφήσει τους Xbox παίκτες να παίξουν με παίκτες PS4;

Η Sony ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Microsoft να αφήσει τους Xbox παίκτες να παίξουν με παίκτες PS4.
Η Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι σχεδιάζει να επιτρέψει παίκτες του Xbox
να παίξουν εναντίον PS4 και PC παίκτες. Ο γίγαντας του λογισμικού έκανε ένα άνοιγμα στην πλατφόρμα της για τους προγραμματιστές να επιλέξουν αν θα υποστηρίξουν το παιχνίδι στο δίκτυο, αλλά θα απαιτήσει επίσης και η Sony να υποστηρίξει στο PlayStation το δίκτυο της εταιρείας. Η Sony έχει πλέον ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Microsoft, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να είναι ανοιχτή σε αυτήν την ιδέα.

ο PlayStation υποστηρίζει την μεταξύ πλατφορμών παιχνίδια με τα PC σε διάφορους τίτλους λογισμικού που αρχίζουν με το Final Fantasy 11 για PS2 και PC μέχρι πίσω στο 2002", σημειώνει μια δήλωση από τη Sony στο GameSpot. "Θα χαρούμε να συζητήσουμε με οποιοδήποτε εκδότη ή προγραμματιστή, που ενδιαφέρεται για την μεταξύ πλατφορμών παιχνίδια."


Η απάντηση της Sony δεν αντιμετωπίζει άμεσα το αν θα συνεργαστεί με τη Microsoft και τους προγραμματιστές που θα δώσουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης στην υποστήριξη για το Xbox One εναντίον PS4, αλλά είναι σαφές ότι η εταιρεία θα ακούσει τους προγραμματιστές της, που ενδιαφέρονται για το δικτυακό παιχνίδι μεταξύ των δυο πλατφορμών. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Sony θα μπορούσε να είχε επιλέξει να μείνει σιωπηλή έτσι μια απάντηση είναι ενθαρρυντική. Το όνειρο των Xbox παικτών να παίζουν ενάντια σε παίκτες PS4 θα μπορούσε επιτέλους να γίνει πραγματικότητα.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε πόσοι προγραμματιστές θα επιλέξουν το νέο δικτυακό παιχνίδι με τη Microsoft. Το Rocket League θα είναι ένας από τους πρώτους τίτλους που θα υποστηριχτεί από το νέο δικτυακό παιχνίδι, αλλά μπορεί να έχουμε να περιμένουμε μέχρι την E3 έκθεση τον Ιούνιο στο Λος Άντζελες για να ακούσουμε για επιπλέον παιχνίδια. Η Sony σημειώνει ότι διαθέτει τη δυνατότητα παιχνιδιού μεταξύ του PlayStation και του υπολογιστή για περισσότερο από 10 χρόνια, αλλά κάθε κίνηση για να συνδεθούν το Xbox και το PlayStation θα είναι η πρώτη φορά για τη Sony και για τη Microsoft.

0 σχόλια: