Νέο λογισμικό για το PS4, που προσθέτει υποστήριξη για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους,




PS4 PRO
Η Sony θα κυκλοφορήσει σύντομα μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού για
το PlayStation 4, που θα προσθέσει υποστήριξη για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Θα φέρει επίσης περισσότερα χαρακτηριστικά στο γρήγορο μενού και θα δώσει τη δυνατότητα της χρήσης όποιας εικόνας στην επιφάνεια εργασίας (wallpaper) και επίσης θα επιτρέπει την αναπαραγωγή των 3D Blu-ray στο PlayStation VR.

Νέα έκδοση λογισμικού την 4.50 για το PS4

Η έκδοση λογισμικού 4.50 θα είναι μία από τις σημαντικές αναβαθμίσεις. Είναι διαθέσιμο τώρα για beta testers και θα κυκλοφορήσει σε όλους αργότερα.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά είναι:

υποστήριξη για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους στο PS4
υποστήριξη για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους: Αν θέλετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση των παιχνιδιών σας θα μπορείτε να στο μέλλον συνδέσετε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα έως 8TB μέσω USB 3.0.

• προσαρμοσμένη εικόνας στην επιφάνεια εργασίας (wallpaper): Χρησιμοποιήστε τη δική σας εικόνας ως φόντο στην αρχική οθόνη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας χρησιμοποιώντας το "Photo Mode" .

• Γρήγορη ανανέωσης του μενού: Το γρήγορο μενού στο αριστερό μέρος εισήχθη με την τελευταία ενημέρωση. Αυτή η ενημέρωση θα καταστήσει ευκολότερο να κάνουμε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων "τη δημιουργία νέων πάρτι, καλώντας τους φίλους, να συμμετάσχουν, χωρίς μετάβαση στο ξεχωριστό app Party ". Το γρήγορο μενού θα λάβει επίσης χρήσης λιγότερου χώρου.

• Λίστα Απλοποιημένων ειδοποιήσεων: Ο κατάλογος των κοινοποιήσεων θα απλουστευθεί, φέρνοντας μαζί "Ειδοποιήσεις παιχνιδιών, Λήψεις, Προσθήκες, και τα λοιπά" σε ένα κατάλογο αντί πολλών. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να δείτε (και ποιες να μην δείτε).

• 3D Blu-ray στο PlayStation VR: Η ενημέρωση θα επιτρέψει την αναπαραγωγή ταινιών 3D Blu-ray μέσα στο PlayStation VR.

• PS4 λειτουργία boost mode: Σήμερα, όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι ενημερωμένα με το τελευταίο λογισμικό για να επωφεληθούν από την επιπλέον ισχύ στο PS4 Pro. Με το με τη λειτουργία "boost mode" το PS4 Pro μπορεί να βελτιώσει αυτόματα το gameplay για ορισμένα παιχνίδια: Η βελτιωμένη εμπειρία gameplay, συμπεριλαμβανομένων με υψηλότερα frame rates, για ορισμένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πριν από την εισαγωγή του PS4 Pro (CUH-7000 series). Απενεργοποιήστε το αν παρουσιαστεί απροσδόκητη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
Η Sony λέει ότι έχει επιπλέον χαρακτηριστικά που προβλέπονται για την έκδοση λογισμικού 4.50, τα οποία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στο PS4, PS4 Slim και το PS4 Pro. Η Sony δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας.           πηγή: playstation blog

0 σχόλια: