Τι θα ανακοινώσει η Apple στην WWDC.

Το MacBook Pro θεωρείται ξεπερασμένο από το φθινόπωρο του 2016
Σύμφωνα με μια έκθεση της Apple σχεδιάζει στο συνέδριο προγραμματιστών
της όχι μόνο iPads και ένα Siri-Ηχείο, αλλά και νέα MacBook, μοντέλα MacBook Pro και ακόμη και ένα νέο MacBook Air.

Η Apple θα παρουσιάσει πιθανότατα στις 5 Ιουνίου στο WWDC Keynote το νέο φορητό Macs. Αυτό ανακοινώθηκε από τον συνήθως καλά πληροφορημένο δημοσιογράφο του Bloomberg τον Μαρκ Gurman, ο οποίος επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές. Έτσι, η Apple καταπιάνεται με όλες τις τρέχουσες σειρές προϊόντων MacBook: το MacBook Pro, το MacBook Retina και το MacBook Air.

Νέο τσιπ, παλιό περίβλημα

Το Pro MacBook, το οποίο επικαιροποιήθηκε το Οκτώβριο του 2016 με το Touch bar και νέο περίβλημα θα εφοδιαστούν με ταχύτερους επεξεργαστές Kaby-Lake. Οπτικά και λειτουργικά προφανώς δεν θα έχει διαφορά. Οι νέοι ARM επιπλέον επεξεργαστές θα χρειάζονται λιγότερη κατανάλωση για τις εργασίες, προφανώς όμως δεν είναι ακόμη έτοιμοι.

Το MacBook Retina του οποίου η τρέχουσα σειρά ήρθε τον Απρίλιο του 2016, θα έρθει στην αγορά επίσης προγραμματισμένο με ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή, κατά πάσα πιθανότητα με Kaby Lake. Επί του παρόντος στον εξοπλισμό των 12-ιντσών, είναι εγκατεστημένο ένας Skylake-core M7 μέ 1,3 GHz,.

Αναστήθηκε το MacBook Air;

Υπάρχουν εικασίες επίσης για μια νέα έκδοση του MacBook Air, το οποίο είχε ήδη αναφερθεί από πολλούς παρατηρητές σαν νεκρό. Ήταν τελευταία στις αρχές του 2015, ξεπερασμένο πια και αποτελεί το φθηνότερο MacBook στην αγορά. Οι πωλήσεις ,σύμφωνα με πληροφορίες είναι ακόμα «εκπληκτικά μεγάλες», το οποίο θα μπορούσε να παρακινήσει την Apple για να ξεκινήσει και πάλι τη γραμμή παραγωγής.

Υπάρχουν εικασίες για το Mac mini ή iMac, τα οποία και τα δύο εδώ και καιρό θα χρειαστούν μια ενημερωμένη έκδοση, δεν υπάρχει όμως τίποτα ακόμα. Ένα iMac για τους επαγγελματίες δεν θα έλθει πριν από το τέλος του έτους. Φημολογείται πιθανώς ότι είναι στο πρόγραμμα ένα MacBook Pro με μνήμη 32 gigabyte.

Siri ομιλητή και iPad Pro 10.5

Οι παρατηρητές στην WWDC, αναμένουν από την Apple κατά τα άλλα την παρουσίαση του νέου iPad Pro με οθόνη 10,5 ιντσών και μια Siri-ομιλητή Ηχείο .

0 σχόλια: