Give Greece A Chance / Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία.

  • Αναρτήθηκε: 26.2.12 -
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από μια ομάδα κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών και έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι οι θυσίες, που έγιναν από κάθε Έλληνα στο πιο σκληρό πακέτο λιτότητας της σύγχρονης ιστορίας, δε θα πάνε χαμένες.


Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από την πρωτοβουλία "Greece is Changing"?

Είναι ένα δίκτυο ομοϊδεατών συναδέλφων επιχειρηματιών και φίλων που δε μπορούν να μείνουν σιωπηλοί παρατηρητές. Δεν έχουν καμία απολύτως πολιτική φιλοδοξία και δεν εξυπηρετούν κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή προσωπικό ή επαγγελματικό. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να εκφράσει τις ανησυχίες των Ελλήνων που προσβλέπουν σε ένα εποικοδομητικό ρόλο στην Ευρώπη και που έχουν κάνει θυσίες και είναι έτοιμοι να κάνουν περισσότερα, αρκεί να δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει η Ελλάδα.

Γιατί η πρωτοβουλία "Greece is Changing" ξεκινά τη δράση της τώρα?

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας της. Διανύει το πέμπτο έτος της ύφεσης και έχει εξασφαλίσει μια τεράστια εγγύηση, την οποία είναι αποφασισμένη να την υλοποιήσει. Η οργάνωση ζητά να επικεντρωθούν οι Ευρωπαίοι σε ότι έχει επιτευχθεί μέχρις στιγμής και να υποστηρίξουν σε αυτά που μπορούν να επιτευχθούν. Τα κοινοβούλια σε όλη την Ευρώπη καλούνται να ψηφίσουν ακόμα ένα πακέτο και ο ελληνικός λαός αξίζει να γνωρίζει όλα τα γεγονότα. Ο λαϊκισμός εντός και εκτός Ελλάδας είναι παραπλανητικός και υποβαθμίζει τη συζήτηση εντός της ευρωπαϊκής κοινότητας, αγνοώντας τις καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Που στοχεύει η πρωτοβουλία "Greece is Changing"?

Καλεί τους Ευρωπαίους να δούνε τα πράγματα σε μια άλλη διάσταση, να αγνοήσουν τα στερεότυπα και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, η οποία πιστεύει στην εκσυγχρόνιση. Να τραβήξει την προσοχή στην πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα και στις θυσίες   που έκαναν οι Έλληνες στην απασχόληση, στους μισθούς, στις εργασιακές σχέσεις και στην ανάπτυξη. Η πρωτοβουλία θέλει το δικαίωμα να κερδίσει η Ελλάδα την ανάκτησή της.

Πηγή: www.greeceischanging.com/