Η βεντέτα μεταξύ η Apple και Google έλαβε ένα εκπληκτικό τέλος.

Google and Apple
Η βεντέτα μεταξύ η Apple και η Google για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έλαβε ένα εκπληκτικό τέλος Η Apple και η Google σύναψαν ειρήνη για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Η Apple και η Google διευθέτησαν τις πολύχρονες διαφορές τους για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Πάγια χρόνιοι καυγάδες διευθετήθηκαν. Για
χρόνια η Apple και η Google κάλυπταν τις μεταξύ τους διαφορές για τις πατέντες με αγωγές. Οι εταιρείες ζήτησαν στο εφετείο να σταματήσουν όλες οι εκκρεμείς αγωγές. 

Η Apple και η Google έχουν βάλει τελεία και παύλα στη μακρόχρονη διαφορά τους σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για των smartphone. Αυτό ανακοινώθηκε και από τις δύο εταιρείες, σε κοινή τους δήλωση. Η Apple και η Google ζήτησαν από το εφετείο στην Ουάσιγκτον τη διευθέτηση όλων των μεταξύ τους εκκρεμών υποθέσεων. Οι διαφορές τους μαινόταν από το 2010. Οι δύο εταιρείες κατηγορούσαν η μια την άλλη ότι έχουν παραβιάσει τις πατέντες. Άλλοι κατασκευαστές των κινητών συσκευών από πολλές χώρες που χρησιμοποιούσαν το λειτουργικό σύστημα Android της Google, κατέθεταν αγωγές κατά της Apple για την προστασία των τεχνολογιών τους.

Αμοιβαία χρήση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.


Ωστόσο , η συμφωνία δεν συνεπάγεται την αμοιβαία χρήση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, είπαν σε δήλωση τους από την Apple και την Google. Σε ορισμένες περιοχές, για τη μεταρρύθμιση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, οι δύο εταιρείες θα ήθελαν να εργαστούν από κοινού. Μόνο στην αρχή του έτους είχε ανακοινώσει ότι ξεπουλούν τον κατασκευαστή του κινητών τηλεφώνων της Motorola στην κινεζική εταιρεία υπολογιστών Lenovo. Αυτό επιστρέφει την Google δύο χρόνια πριν μετά την αγορά πίσω στις ρίζες της. Ωστόσο, η Google διατηρεί πολλά από τα πολύτιμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Motorola.

0 σχόλια: