Η Apple επιδεικνύει το test-lab του iPhone 6

Δοκιμή βάρους των Apple κινητών.
Η Apple τις τελευταίες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με την κριτική ότι το iPhone 6 Plus σχεδιάστηκε λάθος και με την απλή μεταφορά στην μπροστινή τσέπη
κάμπτεται η συσκευή. Ένα απροσδόκητο καλό για τους Android ανταγωνιστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εν τω μεταξύ, η Apple έχει δώσει μια επίσημη ανακοίνωση ότι μόνο 9 πελάτες είχαν διαμαρτυρηθεί στην εταιρία για λυγισμένη συσκευή. Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια μονάδες που πωλήθηκαν αποτελεί ένας ασήμαντος μικρός αριθμός.

 Το τεστ εργαστήριο των iPhone 6 

Παράλληλα με τη ανακοίνωση, η Apple προσκάλεσε επιλεγμένους δημοσιογράφους στο εργαστήριο δοκιμών των iPhone 6 να τους επιδείξει πιο κοντά τα stress tests που γίνονται στα iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Apple Phil Schiller αρχικά έδειξε κατά την έναρξη της εκδήλωσης ορισμένα στοιχεία. Έτσι το iPhone 6 (Plus), βρίσκονται μεταξύ άλλων, σε ένα περίβλημα αλουμινίου με καταθέσεις χάλυβα / τιτάνιου και χρησιμοποιούν το ισχυρότερο γυαλί στην αγορά.
 

 Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Apple έχει εκθέσει συνολικά 30.000 μονάδες (15.000 το καθένα ανά μοντέλο) σε μια εντατική διαδικασία δοκιμής. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ένα προϊόν τόσο εντατικά δοκιμαστεί. Η πλειοψηφία των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα, καθώς και στο Cupertino. Πολλοί μηχανικοί ήταν εξοπλισμένοι εκ των προτέρων με μακέτες ή ανδρείκελα, έτσι ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Οι αναφορές από τους μηχανικούς ενσωματώνονται άμεσα στην ανάπτυξη.

                               Δοκιμή 3 σημείων
Για τη δοκιμή τριών σημείων, το iPhone εφαρμόζεται στο κέντρο ένα φορτίο από 25 χιλιόγραμμα. Σύμφωνα με την Apple, το iPhone αντέχει ακόμα υψηλότερα φορτία. Κατέδειξε επίσης την «επιλεκτικό έλεγχο» στον οποίον επιλεκτικά 10 κιλά επικεντρώνονται στο σώμα του iPhone και ένα τεστ στρέψης, κατά την οποίον δοκιμάζεται η συστροφή. Η Apple, επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι κάνει πολλές περισσότερες δοκιμές που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και ότι αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα.
Επιλεκτική δοκιμή

0 σχόλια: