Η GoPro θα λανσάρει ένα drone ως αξεσουάρ.

Ο ιδρυτής του GoPro Nick Woodman δείχνει μερικές φορές την αστεία πλευρά του.
Η ειδική κάμερα δράσης GoPro θα συμπληρώσει την παλέτα των προϊόντων της με ένα  drone (τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος). Θα πρέπει
να έρθει στην αγορά κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, ανακοίνωσε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Nick Woodman στο συνέδριο της τεχνολογίας blogs "Recode". Έτσι, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από το προηγούμενο έτος.

Ο ιδρυτής του GoPro Nick Woodman βλέπει "ένα quadricopter το τελικό αξεσουάρ της GoPro", είπε στο "The Verge". Θεωρεί την επιχείρηση με τα drones πολύ σημαντική. 

Έδειξε επίσης μια θήκη σε σχήμα μπάλας, η οποία μπορεί να χωρέσει μέχρι και έξι κάμερες για βίντεο 360 μοιρών. Αυτό δημιουργεί εικόνες με ειδικό λογισμικό ανάλυση 6-K.

Με τα Drone θα μπορούσε να αυξηθούν αισθητά οι πωλήσεις τhw GoPro.

Για αυτόν το λόγο η GoPro πήρε τον Απρίλιο από την γαλλική εταιρεία Kolor που έχει αναπτύξει το λογισμικό για την ένταξη λήψεων από διαφορετικές κάμερες. Τα αποτελέσματα μπορούν να προβληθούν με τα γυαλιά 3-D όπως στο Oculus ή στο YouTube360 και στο Kolor App.

Ένα βασικό πλεονέκτημα του drone της εταιρείας είναι ότι οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν περισσότερες GoPro κάμερες για υψηλής ανάλυσης βίντεο 360 μοιρών.

Οι κάμερες δράσης θα μπορεί να τοποθετηθούν σε κράνη, ιστιοσανίδες ή ποδήλατα και είναι δημοφιλής για αθλητές που ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες και ακραία αθλήματα.
Σχετικά άρθρα :

Στα διάφορα σπορ δράσης και ιδίως στα extreme sports φορούν στα κράνη GoPro κάμερες Ο κατασκευαστής της κάμερας δράσης GoPro θέλει να προσφέρει πανοραμικό βίντεο και εικονική πραγματικότητα. 

0 σχόλια: