H Microsoft παρουσίασε τα νέα Lumia .


Τα δύο νέα Lumia smartphone οι ναυαρχίδες της Microsoft
Τα δύο νέα Lumia smartphone, τις ναυαρχίδες της Microsoft έχουν διαρρεύσει πολλά κατά τη
διάρκεια των τελευταίων μηνών. Φαίνεται ότι η Microsoft έχει επιλέξει για το Lumia 950 και Lumia 950 XL και την ονομασία τους να τις συνδέσει με τα Windows 10. Η Microsoft σχεδιάζει να παρουσιάσει τις δύο συσκευές σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 6 Οκτωβρίου, παράλληλα με το Surface Pro 4 και το Microsoft Band 2. το Surface Pro 4 και το Microsoft Band 2.
  ανακοίνωση της Microsoft για την παρουσίαση νέων προϊόντων της στις 6 ΟκτωβρίουSurface Pro 3το Microsoft Band 2
Η Microsoft φαίνεται να επικεντρώνεται στο μέλλον των Windows Hello, των Windows Mobile 10, που αποτελούν τα καλύτερα υλικά για το μάρκετινγκ. Τα Windows Hello θα επιτρέψουν στους ιδιοκτήτες των Lumia 950 και Lumia 950 XL να ξεκλειδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα με την αναγνώριση του πρόσωπό τους. Οι διαφάνειες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν επίσης ότι θα ενεργοποιούν τη δυνατότητα Continuum και θα  μετατρέπει αυτά τα τηλέφωνα σε υπολογιστές.

το νέο Lumia 550
Ενώ η Microsoft θα εστιάσει στις κορυφαίες συσκευές της επόμενο μήνα, είναι πιθανό ότι η εταιρεία να ξεκινήσει και μια συσκευή μικρού κόστους. Η ίδιο διαρροή μέσω του Facebook αποκαλύπτει ένα νέο Lumia 550 με οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel. Στο σύστημα αρίθμησης της Microsoft δείχνει αυτό θα είναι μια αντικατάσταση των δημοφιλών συσκευών Lum ia 5xx σειράς, με στόχο την low-end αγορά.

0 σχόλια: