Η Apple θα ανακοινώσει κάτι καινούργιο για τις 21 Μαρτίου



Ο Tim Cook σε μια παλαιότερη παρουσίαση του
Η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει νέα προϊόντα την επόμενη
εβδομάδα. Εικασίες σχετικά γα ένα iPhone και μια νέα έκδοση του iPad. Μία ημέρα αργότερα, η Apple έχει μια σημαντική ακρόαση στη σύγκρουση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το ξεκλείδωμα του iPhone .

Η Apple έχει προγραμματίσει την επόμενη παρουσίαση των νέων προϊόντων για τις 21 Μαρτίου, μία ημέρα πριν από μια σημαντική ακρόαση στη σύγκρουση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το ξεκλείδωμα του iPhone. Η ομάδα έστειλε τις προσκλήσεις για την έδρα της στο Cupertino της Καλιφόρνιας. Από την εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστεί μια νέα έκδοση του tablet iPad και ένα προηγμένο νέο Phone.

Το smartphone με οθόνη τεσσάρων ιντσών θα είναι μικρότερο από τα σημερινά κορυφαία μοντέλα και θα ονομάζεται iPhone SE και θα αντικαταστήσει το iPhone 5c με πλαστικό περίβλημα, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Θα μπορούσε να προωθήσει τις πωλήσεις σε αναδυόμενες αγορές όπως την Κίνα.

Επιπλέον, αναμένεται να παρουσιαστεί ένα νέο Apple Watch. Αρχικά. Αντίστοιχες εικασίες έχουν οδηγήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τη μετοχή της Apple προς τα επάνω.

Σημαντική ακρόαση στη σύγκρουση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το ξεκλείδωμα του iPhone .

Ο Tim Cook
Για τις 22 Μαρτίου, λαμβάνει χώρα η ακροαματική διαδικασία στο πλαίσιο της διαδικασίας, που έχει προγραμματιστεί στην Καλιφόρνια, όπου η ίδια η Apple υπερασπίζεται ενάντια στην εντολή, στο να βοηθήσει το FBI να ξεκλειδώσει το iPhone ενός νεκρού δολοφόνου.

Η Apple υποστηρίζει για ότι το νέο λογισμικό που αναπτύσσεται, θα μπορούσε να πέσει σε λάθος χέρια.

Επιπλέον, ο Όμιλος ενοχλείται ότι οι αρχές βασίζονται στη στο νόμο από τον 18ο αιώνα, ο οποίος δίνει το δικαίωμα στους δικαστές να μπορούν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η Apple προειδοποιεί ότι αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει προηγούμενο για μελλοντικά νέα μέτρα παρακολούθησης.

0 σχόλια: