Η νέα Samsung Frame 4K TV της Samsung μετατρέπεται σε έργο τέχνης.

samsung-frame-tv[1]
Σε μια εποχή που οι τηλεοράσεις εστιάζονται αδυσώπητα στην τεχνολογία
είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε τον ηγέτη της αγοράς να εστιάζεται με ένα διαφορετικό τρόπο για να καινοτομήσει.

Η νέα Samsung Frame 4K TV της Samsung μετατρέπεται σε έργο τέχνης

Υπάρχουν περισσότερα από 100 έργα για να επιλέξει κάποιος, που παρέχεται δωρεάν με το σετ και έρχονται και περισσότερα.    

Στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα, ο σχεδιαστής Yves Behar παρουσίασε την Samsung Frame TV , ένα σχέδιο LED τηλεόρασης διακοσμημένο που φαίνεται σαν ένας πίνακας στον τοίχο.

Έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι, όταν μια τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη, ειδικά οι γιγάντιες επίπεδες οθόνες, που είναι σήμερα πανταχού παρούσες , το σαλόνι κυριαρχείται από ένα μεγάλο μαύρο ορθογώνιο αντικείμενο. Ο Behar εξήγησε, "Θέλαμε μια τηλεόραση για να έρθει στο σπίτι σας με έναν τρόπο που δεν θα είναι καταστροφική για την κοινωνική σας ζωή."

Η Samsung Frame είναι μια κανονική 55 ή μια 65 ιντσών UHD TV με ένα ξύλινο πλαίσιο και μπορείτε να επιλέξτε για παράδειγμα να είναι από ξύλο δρυός ή ξύλο καρυδιάς.

Ο Yves Behar, δήλωσε ότι τα πλαίσια επιλέχθηκαν μετά την επίσκεψη σε κατασκευαστές πλαισίων.

Το πλαίσιο είναι αρκετά λεπτό, και το λογότυπο της Samsung είναι διακριτικά μόνο στην άκρη της τηλεόρασης.

samsung-frame-tv[3]
Η ψευδαίσθηση της αυτή είναι μια τακτική εικόνα, που επιτυγχάνεται επειδή κάθεται επίπεδη στον τοίχο, χάρη σε ένα λεπτό τοίχωμα τοποθέτησης και συνδυάζεται με μια εσοχή στο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Αυτό είναι εν μέρει δυνατό, επειδή δεν υπάρχει καμία HDMI ή άλλες υποδοχές στο πίσω μέρος της οθόνης, μόνο ένα λεπτό καλώδιο τροφοδοσίας και μία ειδική υποδοχή για ένα λεπτό οπτικό καλώδιο, το οποίο η Samsung περιγράφει ως "αόρατο"

Οι συνδέσεις της τηλεόρασης βρίσκονται σε ένα κουτί όπου βρίσκονται οι τακτικές συνδέσεις των καλωδίων.

Κατά τη χρήση, προσφέρει τις ίδιες προηγμένες δυνατότητες εικόνας όπως και άλλες οθόνες UHD της Samsung. Το πλαίσιο δένει αρμονικά με άλλες εικόνες, που δείχνει σαν ένα κομμάτι της τέχνης. Χάρη σε έναν αισθητήρα φωτός στην οθόνη, η εικόνα είναι διακριτική και αμυδρά, πραγματικά να εμφανίζεται σαν ένα κανονικό κομμάτι της τέχνης, όπως η Samsung αποκάλεσε, "ένα αναλογικό πλαίσιο ή, όπως θα μπορούσαμε να πούμε, μια κορνίζα."

Μπορείτε ακόμη να ορίσετε να εμφανίζεται σαν να υπάρχει ένα λευκό ή γκρι πλαίσιο της γύρω από το έργο τέχνης . Αυτό είναι τόσο πειστικά που θα έπρεπε να είμαστε αρκετά κοντά για να το αγγίξουμε για να είμαστε σίγουροι για το αν ήταν αληθινό ή όχι.

samsung-frame-tv[2]
Υπάρχουν περισσότερα από 100 έργα τέχνης για να επιλέξουν από, που παρέχεται δωρεάν με την τηλεόραση, με περισσότερα μοτίβα να έρχονται αργότερα. Κυμαίνονται από την τέχνη τοπίου με  σχέδια αρχιτεκτονικής και φωτογραφίας.

"Μπορούμε να συνεργαστούμε με μουσεία και γκαλερί για να προσφέρουμε περισσότερη τέχνη στο μέλλον", δήλωσε ο Behar.

Ένας αισθητήρας κίνησης κλείνει την οθόνη αν δεν υπάρχει κανείς στην αίθουσα, τότε η εικόνα απενεργοποιείται εντελώς.

Οι οθόνες πραγματικά έμοιαζαν σαν μια ζωγραφική ή φωτογραφία, χωρίς αισθητή διαφορά. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας τρόπος για να δεις τη διαφορά. Το πλαίσιο δεν είχε καμία από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις από το γυαλί που βρέθηκαν στο το έργο τέχνης κρεμασμένα δίπλα του. Για τις τηλεοράσεις δεν υπάρχουν ακόμη τιμές.

0 σχόλια: