ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ UFO ΣΕ 2 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ‏

  • Αναρτήθηκε: 17.1.12 -
Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, εμφανίστηκαν και έγιναν αντιληπτά, ιπτάμενα αεροσκάφη UFO σε 2 πόλεις της Αγγλίας. Φωτογραφήθηκαν στις 6 Ιανουαρίου 2 μυστήρια φωτεινά αντικείμενα να αιωρούνται σε στενό σχηματισμό πάνω από το Chatham της Αγγλίας.

Μια εβδομάδα αργότερα 4 παρόμοια φωτεινά αντικείμενα εμφανίστηκαν πάνω από την πόλη του Essex. 

Η πρώτη εικόνα τραβήχτηκε από τον Ernestas Griksas, ο οποίος βρισκόταν έξω από το σπίτι του στο Chatham, την ώρα που πειραματιζόταν με την φωτογραφική του μηχανή. Όταν κοίταξε την εικόνα που τράβηξε, παρατήρησε το φωτεινό ιπτάμενο δίσκο. "Υπάρχουν 2 λευκοί δίσκοι που δεν μπορώ να εξηγήσω".


Η δεύτερη εικόνα τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή στις 7 το πρωί, όταν ο πωλητής αυτοκινήτων, Josh Cummins, εντόπισε 4 φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό καθώς οδηγούσε για να πάει στην εργασία του στο Essex. Ο ίδιος δήλωσε: "Σταμάτησα να τραβήξω αυτήν την φωτογραφία με το κινητό μου. Ήταν σαν να βλέπω UFOs να κάνουν σέρφινγκ στα σύννεφα. Ήταν εκεί για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Δεν πίστευα στα ΑΤΙΑ, αλλά αυτό με έκανε να το ξανασκεφτώ."


Οι φανατικοί των ΑΤΙΑ αναμφίβολα θα ισχυριστούν ότι αυτά αποτελούν στοιχεία για να υποστηρίξουν τις θεωρίες εξωγήινης ζωής. Ο εμπειρογνώμονας Nick Pope είπε: "Αν υποθέσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι γνήσιες, τότε είναι ενδιαφέρουσες. Στην δεύτερη εικόνα όμως δεν είμαι σίγουρος. Θα μπορούσε να είναι κάποιου είδους ατμοσφαιρικού φαινομένου πλάσματος."

Πηγή: dailymail