Το Instagram φθάνει τους 200 εκ. χρήστες

Η σελίδα του Instagram στο Facebook
Καθοδηγούμενη από χρήστες των smartphones, η υπηρεσία αυτή κοινής χρήσης φωτογραφιών του Facebook περνά ένα ορόσημο καθώς και το Facebook ανακοίνωσε 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες σε κινητά τηλέφωνα.

Το Instagram τώρα έχει 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, μοιράζοντας 60 εκ. φωτογραφίες την ημέρα, η υπηρεσία έχει ανακοινώσει, συνολικό ύψος 20 δισ. σε φωτογραφίες που είναι κοινόχρηστες, από τότε που ξεκίνησε το 2010.

Η υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών έχει προσθέσει περίπου 170 εκατομμύρια χρήστες από την εξαγορά της από το Facebook τον Απρίλιο του 2012 για $ 1 δισ., με 50 εκ. χρήστες, που προστεθήκαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Το Facebook εστιάζεται στα κινητά

Από τότε που αγοράστηκε από το Facebook, το Instagram έχει προσθέσει υποστήριξη για τα Windows Phone, παρουσίασε το Instagram Direct, ιδιωτική δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών και πρόσθεσε την ικανότητα να μοιραστεί κάποιος βίντεο κλιπ έως και 15 δευτερόλεπτα. Ο Διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε, επίσης, ότι το κοινωνικό δίκτυο είχε περάσει το 1 εκατομμύριο μηνιαία ενεργούς χρήστες κινητών, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης καθώς συζητούσαν την αγορά της εταιρίας Oculus VR.

0 σχόλια: