Η Amazon σχεδιάζει το 3D smartphone

Amazon 3D smartphone
Η Amazon εργάζεται πάνω σε ένα smartphone που θα σας επιτρέπει να δείτε τις εικόνες 3D χωρίς να φοράτε ειδικά γυαλιά, αναφέρει μια έκθεση της Wall Street Journal.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για μια τέτοια συσκευή. Στην πραγματικότητα, η WSJ είχε αναφέρει το ίδιο πράγμα, σχεδόν πριν από ένα χρόνο, αλλά ακόμα έχουμε να δούμε μια τέτοια συσκευή. Αυτή τη φορά, η έκθεση λέει ότι η συσκευή της Amazon θα ξεκινήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Έτσι, η έκθεση αναφέρει ότι η Amazon το έχει δείξει το νέο τηλέφωνο στους προγραμματιστές, έτσι ώστε να γράψουν εγκαίρως τις εφαρμογές γι αυτό.

Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσει τις κάμερες στο μπροστινό μέρος για να παρακολουθεί τα μάτια σου και να τροποποιεί τις εικόνες στην οθόνη αναλόγως όπως εμφανίζονται σε 3D.

Η Amazon έχει κάνει πολλές κινήσεις σε hardware πρόσφατα . Την περασμένη εβδομάδα , το Ξεκίνησε την Fire TV, μια συσκευή, που θα σας επιτρέπει να δείτε streaming βίντεο μέσω του διαδικτύου. Είναι πολύ παρόμοιο με το Apple TV και Roku. Έχουμε φτάσει έξω στο Amazon για σχόλια. Τυπικά η Amazon δεν σχολιάζει ιστορίες σαν κι αυτές αν δεν μπορεί να της αρνηθεί εντελώς.

0 σχόλια: