Πρόβλημα υπερθέρμανσης της μπαταρίας στα Sony Vaio

Sony Vaio
Η Sony προειδοποιεί για θέμα της μπαταρίας σε ορισμένους φορητούς υπολογιστές Vaio. Τι συμβουλεύει η Sony σε ανακοίνωσή της;

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Η Sony συμβουλεύει τους καταναλωτές να σταματήσουν τη χρήση μερικών από τους φορητούς υπολογιστές της VAIO, να τους αποσυνδέσουν από την τάση, λέγοντας ότι είναι δυνατό η μη αφαιρούμενη μπαταρία να υπερθερμανθεί.

Η εταιρεία λέει ότι είναι στη διαδικασία δημιουργίας ενός προγράμματος για να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τους υπολογιστές, ή θα επιστρέψει το αντίτιμο αγοράς τους. 

Τα πακέτα που περιλαμβάνονται σε ορισμένες από Vaio Fit 11Α μοντέλα της Sony, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο, που παρέχονταν από ένα τρίτο προμηθευτή. Αν ο μεταχηματιστής υπερθερμανθεί, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει εγκαύματα στο περίβλημα του φορητού υπολογιστή, η Sony δήλωσε την Παρασκευή. 

Η ανάκληση επηρεάζει υπολογιστές με την ονομασία του προϊόντος "SVF11N1XXXX." Είναι σαφές πόσοι υπολογιστές έχουν επηρεαστεί. Σχεδιάζει να κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα επισκευών εντός δύο εβδομάδων.

0 σχόλια: