Η Sony παρουσιάζει το Xperia Smartphone T3

Xperia Smartphone T3

Η Sony παρουσιάζει το Xperia Smartphone T3. Το Xperia T3 δεν θα σας εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά του, αλλά η Sony λέει ότι είναι το πιο
λεπτό smartphone 5.3 ιντσών στον κόσμο.

Μετά την παρουσίαση του Xperia Z2 στο Mobile World Congress τον περασμένο Φεβρουάριο, η Sony έχει βάλει στη σειρά με ένα νέο μεσαίας κατηγορίας smartphone Xperia T3.

Παρουσιάστηκε το νέο Xperia T3 που δεν θα σας εντυπωσιάσει από την άποψη των προδιαγραφών, αλλά η Sony ελπίζει στον ντελικάτο σχεδιασμό της συσκευής που σας βοηθά να το ξεχωρίζεται. Ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, πάχος σε μόλις 7 χιλιοστά, καθιστώντας το λεπτότερο στον κόσμο 5.3 ιντσών smartphone, σύμφωνα με τη Sony.
Στο εσωτερικό, το Τ3 τρέχει την τελευταία έκδοση του Android 4.4 KitKat και τροφοδοτείται από ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz Qualcomm Snapdragon. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη για υπερ-υψηλής ταχύτητας δίκτυα 4G LTE, μια 8-megapixel Exmor RS κάμερα πίσω και μια μεγάλη οθόνη 720p Bravia 5.3-ιντσών. Έχει μια στάνταρ μπαταρία με 2500 mAh, η οποία θα πρέπει να παρέχει αρκετό χρόνο για περισσότερο από 12 ώρες χρόνο ομιλίας ή 8 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Xperia Smartphone T3-colors

Το τηλέφωνο έρχεται επίσης με μια σειρά από εφαρμογές της κάμερας, συμπεριλαμβανομένων Timeshift burst, το οποίο διαρκεί 31 καρέ σε δύο δευτερόλεπτα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε συλλάβει την τέλεια φωτογραφία, και ένα AR effect για την πρόσθεση διασκεδαστικών animation με τις εικόνες και τα βίντεό σας.

Το Τ3 θα είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο, στο τέλος του Ιουλίου σε μαύρο, μοβ και λευκό. Δεν υπάρχει λέξη ακόμα για το πόσο θα κοστίσει.

«Το Xperia T3 έχει φτιαχτεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, για όσους ξέρουν να εκτιμούν το διακριτικό design στην καθημερινή τους ζωή», είπε σε μια δήλωση του ο Calum MacDougall, διευθυντής του μάρκετινγκ Xperia της Sony Mobile Communications. Το Τ3 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία όμορφη τεχνολογία από τη Sony, συμπεριλαμβανομένων και της κορυφαίας τεχνογνωσία ψηφιακής απεικόνισης για μια ζωντανή οθόνη HD. Όλα μέσα σε ένα κομψό, πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι. 

0 σχόλια: