Η Google θα διορθώσει ένα σφάλμα στο Chrome για Windows που αδειάζει τις μπαταρίες του laptop.

πρόβλημα με την  εξάντληση των μπαταριών του laptop
 
 Η Google υπόσχεται να διορθώσει ένα σφάλμα στο Chrome για Windows που αδειάζει τις μπαταρίες του laptop για χρόνια. Το πρόβλημα αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 2010, αλλά μια πρόσφατη έρευνα από το Forbes έχει ανεβάσει το θέμα στην κορυφή της λίστας την αναφορά σφάλματος της Google. Το πρόβλημα διαρροής της μπαταρίας του Chrome επηρεάζει τους χρήστες
των Windows, όμως η Google θέτει μια παράμετρο για εργασίες υψηλής έντασης του επεξεργαστή πολύ χαμηλότερη από ό, τι η Microsoft συνιστά. Το αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι επεξεργαστές του laptop ξυπνούν πολύ πιο συχνά από ό, τι πρέπει, όταν είναι ανοικτό το Chrome στα Windows σε μια ιστοσελίδα που είναι σε αδράνεια. Ο Internet Explorer της Microsoft και ο Firefox δεν παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα διαρροής της μπαταρίας.

Η Google επιβεβαίωσε το πρόβλημα στο PC World, και ένας μηχανικός του έχει ανατεθεί η αντιμετώπιση του προβλήματος. Η υπόσχεση ακολουθεί μια πρόσφατη Chrome 37 beta ενημερωμένη έκδοση που βελτιώνει την απόδοση της γραμματοσειράς στα Windows. Η Chrome 37 beta έκδοση υποστηρίζει τώρα DirectWrite τεχνολογία απεικόνισης γραμματοσειρών της Microsoft, βελτιώνοντας δραματικά τον τρόπο που εμφανίζονται οι γραμματοσειρές στο πρόγραμμα περιήγησης με λεία κινούμενα σχέδια.

0 σχόλια: