Η Sony ανακοινώνει 10 εκατομμύρια πωλήσεις του PS4

Η Sony ανακοινώνει 10 εκατομμύρια πωλήσεις του PS4 και αποκαλύπτει ημερομηνίες κυκλοφορίας στο Ηνωμένου Βασίλειο και ΗΠΑ για το PS
TV, κάνοντας την κυκλοφορία της κονσόλας μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία.  Η PS4 κονσόλα της Sony φαίνεται τώρα να έχουν το διπλάσιο αριθμό πωλήσεων του Xbox One της Microsoft.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα ενημερωμένα στοιχεία για τις πωλήσεις στο συνέδριο Gamescom στην Κολωνία, όπου παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα στο «game scharing» και επιβεβαίωσε ότι η PS TV μικρο-κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 14 Νοεμβρίου.
Η μεγέθους παλάμης κονσόλα PS4 επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να κάνουν streaming παιχνίδια σε άλλες τηλεοράσεις στο σπίτι τους, αλλά και προσφέρει πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων, όπως το Netflix.

Οι νοσταλγικοί παίχτες  μπορούν επομένως να χρησιμοποιούν την πρόσβαση σε ένα κατάλογο κλασικών παιχνιδιών μέσω του Sony PlayStation. Παρά το γεγονός ότι αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το 2015 και μετά.

Η τηλεόραση PS έχει οριστεί να κοστίσει 99$ στις ΗΠΑ και 84.99 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους πελάτες είναι σε θέση να πληρώσουν επιπλέον για ένα πακέτο που περιλαμβάνεται ένα χειριστήριο DualShock 3. Οι αναλυτές πιστεύουν η συσκευή μπορεί επίσης να προσελκύσει παλαιότερους gamers που δεν θέλουν να ξοδευόσουν τόσα χρήματα για ένα PS4, αλλά θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια από το PS1 και PS2. 
Εμπιστοσύνη της Sony στην τεχνολογία streaming ήταν εμφανής με το SharePlay, ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό που ανακοίνωσε η Sony για το PS4.

Οι πελάτες θα είναι σε θέση να μοιραστούν τα παιχνίδια με τους φίλους σας από απόσταση, ακόμη και αν δεν έχουν στην κατοχή τους ένα παιχνίδι .

Μια ενημερωμένη έκδοση του firmware του PS4 έτσι θα εισαγάγει μια πολυαναμενόμενη εφαρμογή YouTube για την κονσόλα που θα αφήσει τους παίκτες να ανεβάσουν βίντεο απευθείας στην ιστοσελίδα.

0 σχόλια: