Η Apple παρουσίασε στο Σαν Φρανσίσκο ένα ολοκαίνουργιο MacBook Retina 12, είναι μικρότερο, ελαφρύτερο, πιο αποτελεσματικό και με μια σύνδεση USB τύπου C.

Η Apple φέρνει ένα εντελώς νέο μοντέλο MacBook: Η οθόνη του νέου MacBook 12 "διαθέτει ανάλυση 2304 × 1440 σε σχέση με 2560 × 1600 στο 13" μοντέλο Retina. Όταν είναι διπλωμένο, είναι 1,3 εκατοστά σημαντικά λεπτότερο από το 13 "Retina MacBook Pro με 1,8 εκατοστά του. Ζυγίζει 920 γραμμάρια. Το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και λειτουργεί όλο το πλάτος του πλήρους μεταλλικό περίβλημα. Τα πλήκτρα έχουν αυτό που είναι γνωστό ως butterfly μηχανισμό για να κάνει την πληκτρολόγηση πιο ακριβή και σταθερή. Το βασικό μέγεθος, η Apple το έχει αυξήσει κατά 17 τοις εκατό.
                        Το νέο πληκτρολόγιο και trackpad

η πληκτρολόγηση στο Macbook 12 είναι πιο ακριβή και σταθερή
 
Υπάρχει ένα LED κάτω από κάθε πλήκτρο, ώστε ολόκληρο το πληκτρολόγιο να παρουσιάζει μια ομοιόμορφη λάμψη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σκοτάδι. Επίσης, υπάρχει ένα νέο, ευαίσθητο στην πίεση trackpad, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προχωρήσουν μπροστά πιο γρήγορα, με την εφαρμογή περισσότερης πίεσης. Η Apple ονομάζει τη νέα τεχνική χρήσης του Trackpad “Force Touch”.
                                       
                           Η νέα υποδοχή USB τύπου C

η υποδοχή USB-C για τις συνδέσεις
Επίσης μια υποδοχή USB τύπου C, μέσω της οποίας δίδεται η παροχή ρεύματος για να τεθεί σε λειτουργία. Η σύνδεση MagSafe δεν υπάρχει, όπως Thunderbolt, HDMI και υποδοχή κάρτας SD, όλα θα λειτουργούν μέσω της υποδοχής USB C και, εάν είναι αναγκαίο, με έναν προσαρμογέα. Αυτό που απομένει είναι η υποδοχή ακουστικών, Wi-Fi και Bluetooth 4.0 με 802.11ac. Συμπέρασμα είναι ότι χρησιμοποιείται μια ενιαία υποδοχή για την τάση και για τη σύνδεση με άλλες συσκευές και ακόμη και μια τηλεόραση.

Η νέα USB 3.1 σύνδεση φέρνει ένα βύσμα τύπου C, η οποία μπορεί να είναι ακριβώς όπως η σύνδεση Lightning της Apple και στις δύο κατευθύνσεις. Επιπλέον, ένα τυπικό καλώδιο έχει την ίδια υποδοχή και στα δύο άκρα, λίγο μεγαλύτερο από ένα τύπου USB 2.0 Mini. Καλώδιο τύπου C μπορεί να ανταποκριθεί δεδομένα στη λειτουργία SuperSpeed ​​+ με έως και 10 Gbit /s. Σε σύγκριση, USB 3.0, το τέλος της γραμμής επιτυγχάνεται με 5 Gigabit /s. Τα Τύπος C βύσματα διαθέτουν 24 Pins από τα οποία χρησιμοποιούνται τώρα κατ 'ανώτατο όριο τα 12.
                        
                      Τι περιέχει στο εσωτερικό του
                  
Το MacBook 12 διαθέτει διπύρηνους επεξεργαστές Intel Core Μ 1.1 μέχρι 1.3 GHz (2.9 GHz Turbo Boost μέγιστο). Η ενσωματωμένη τεχνολογία Intel HD Graphics GPU για 5300. Η ενσωματημένη μνήμη περιλαμβάνει 8 GB, SSD 256 GB. Το νέο MacBook είναι χωρίς ανεμιστήρα και ο επεξεργαστής πρέπει να καταναλώνει κατ 'ανώτατο όριο 5 Watt. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι 9 έως 10 ώρες, σύμφωνα με την Apple.

                                              Τιμές

Στα καταστήματα το MacBook Retina 12 αναμένεται από τις 10 Απριλίου στις ΗΠΑ σε τιμές από 1450 € 1,1 GHz Πυρήνας-Μ (2,4 GHz Turbo), 8 GB RAM και SSD 256. Με 1,2 GHz (2.6 GHz Turbo Boost) και 512er SSD 1800. Ευρώ. Διαθέσιμο MacBook 12 "στα τρία χρώματα του χρυσού, αργύρου και Γκρι Space. Το φθηνότερο MacBook Pro Retina 13 "κόστος μέχρι στιγμής το 1300, ξεκινώντας από σήμερα με το ανανεωμένο εσωτερικό και trackpad 1.450 €.

Σχετικά άρθρα :

Η Apple παρουσίασε τελικά το πρώτο δικό της Smart Watch.

Η ιστορία της Apple από το 1977 έως σήμερα.

0 σχόλια: