Η Google εργάζεται για ιατρικό SmartWatch.

Μοιάζει σαν ένα SmartWatch. Το νέο βραχιόλι της Google δεν προορίζεται για τους απλούς καταναλωτές.

Η Google ξεκίνησε ένα νέο ερευνητικό project. Η έλευση του SmartWatch από το εργαστήριο της Google X, θα είναι τόσο καλό που θα μας προμηθεύει ακόμα και ιατρικά αξιόπιστα δεδομένα.
Σχετικά με αυτό το βραχιόλι:
Μετρά τον παλμό, τον καρδιακό ρυθμό και τη θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος, μπορεί επίσης να βρει τα περιβαλλοντικά δεδομένα όπως την ακτινοβολία φωτός και του όγκου και την ένταση του ήχου. Θα αναπτυχθεί το πολυλειτουργικό βραχιόλι, το Fitness-Wearable-Deluxe, στο ερευνητικό εργαστήριο Google X.

Η συσκευή δεν θα προορίζεται για τους απλούς καταναλωτές, αναφέρθηκε από το διευθυντή της Google Andy Conrad στο "Bloomberg". Ο επικεφαλής του Τμήματος βιολογικών Επιστημών, δήλωσε σε περιοδικό οικονομικών ειδήσεων: "Θέλουμε να είναι μια ιατρική συσκευή που να φοριέται από τους ασθενείς για κλινικές δοκιμές."

Η παρούσα ανώνυμη συσκευή πρέπει να ξεπεράσει τις αδυναμίες, που κάνουν τα συμβατικά Smart ρολόγια για ιατρικές δοκιμές άχρηστα, θα συλλέξει πολύ περισσότερα και ακριβέστερα δεδομένα για αυτόν που το φοράει και στοιχεία από το περιβάλλον που βρίσκεται.

Σε 20-30 χρόνια μια τυπική συσκευή;

Ήθελαν να ξεπεράσουν τα ιατρικά προβλήματα των SmartWatch που βασανίζουν τους γιατρούς όταν χρειάζονται συνεχή δεδομένα από τους ασθενείς τους. "Ακόμα και μικρά πράγματα, που ζητούν από τον ασθενή να φορτίζει έγκαιρα μια συσκευή τακτικά, θα μπορούσε να επηρεάσει την αξιοπιστία των δεδομένων", δήλωσε η ιατρικός διευθυντής Kara Dennis. Μια συσκευή όπως αυτή της Google θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό, αν είναι αξιόπιστη και αρκετά ακριβής.

Ο διευθυντής της Google Conrad αναζητά τέτοια ιατρικά wearables που θα έχουν καλές προοπτικές στην αγορά, αλλά μόνο στο απώτερο μέλλον. Θα μπορούσε να φανταστείτε ότι θα αποτελούσε ρουτίνα για τους γιατρούς μετά από 20 με 30 χρόνια να δίνουν στους ασθενείς τους τέτοιες συσκευές.

Αλλά αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Πιο πρόσφατα, η Google έχει εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα ένα από τα project της είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Παρουσιάστηκε μόλις ένα χρόνο πριν, η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) Cardboard. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν αρκετά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και προσφορές λογισμικού. Στο συνέδριο προγραμματιστών Google I / O στο τέλος του Μαΐου έχει ήδη δείξει πώς να χρησιμοποιείται η τεχνολογία για εικονικές σχολικές εκδρομές.

0 σχόλια: