Στην έκθεση CES 2016 η Acer παρουσιάζει εξαιρετικά λεπτές και κυρτές οθόνες.

R271H-οθόνη
Η Acer παρουσιάζει μια σειρά από υπερ-λεπτές IPS οθόνες που είναι

μόνο επτά χιλιοστά πάχος. Διατίθεται σε 21.5-, 23-, μεγέθη 23.8-, 25- και 27-ιντσες, όλη η νέα σειρά R1 διαθέτει ανάλυση 1920x1080και λείο σύγχρονο στυλ στην επιφάνεια εργασίας.

Το πλαίσιο είναι αρκετά λεπτό και είναι μόλις ορατό, καθώς και με το μικρή του επιφάνεια του, στις ρυθμίσεις multi-screen θα δούμε πολύ καθαρά. Η βάση επιτρέπει τη ρύθμιση της κλίσης -5 έως 15 μοίρες, και η IPS οθόνη έχει μια γωνία θέασης 178 μοιρών. Για την περαιτέρω μείωση της οπτικής κόπωσης, συμπεριλαμβάνεται το μπλε φως Φίλτρο χαρακτηριστικό της Acer. Επίσης, μειώνει την ένταση του μπλε για να τονίσει το λευκό σημείο της οθόνης. Έχουμε δει αυτή την επιλογή στις άλλες οθόνες Acer, καθώς και προϊόντα από άλλες εταιρείες, και λειτουργεί όπως διαφημίζεται.
Μια φωτογραφία που εδώ είναι μια άποψη από ψηλά.
Το 7 χιλιοστά πάχους πάνελ είναι περίπου το ίδιο με πολλά smartphone. Η διόγκωση που βλέπετε τρέχει κατά μήκος του και κάτω έχει μόλις αρκετό χώρο για να στεγάσει τα εσωτερικά της οθόνης και παρέχει ένα σημείο σύνδεσης για την βάση. Είσοδοι περιλαμβάνουν μια HDMI, DVI και VGA. Διαθέτει επίσης μια αναλογική υποδοχή ήχου για να τροφοδοτήσει τα εσωτερικά ηχεία.

Η σειρά R 1 θα αρχίσει να πωλείται στο 1ο τρίμηνο του 2016 από 130 $ για την έκδοση των 21.5-ιντσών.
XR342CK-κυρτή οθόνη
Η κυρτή IPS οθόνη 1900R, έχει ανάλυση 3440x1440, υπόσχεται να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία για το gaming και τη ψυχαγωγία. Όπως και οι άλλες οθόνες XR-σειράς, περιλαμβάνει την τεχνολογία FreeSync της AMD για την ομαλή χωρίς διακοπές κίνηση. Δεν γνωρίζουμε το εύρος του ρυθμού ανανέωσης ακόμα, αλλά η Acer δεν μας έχει ακόμη απογοητεύσει καθόλου με τις gaming οθόνες.

XR342CK από πλευρική άποψη Η ποιότητα δεν έχει αγνοηθεί με τα πράγματα όπως DTS για το συντονισμό του ήχου και ένα σύστημα διαχείρισης χρωμάτων. Και για τους λάτρεις των εφέ φωτισμού, η XR342CK μπορεί να δημιουργήσει μια απαλή λάμψη από το κάτω άκρο του, που αλλάζει χρώμα με την προτίμηση του χρήστη. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα hub με τέσσερις-θύρες USB 3.0 και ένα joystick για γρήγορη και εύκολη πλοήγηση OSD. Σε αντίθεση με πολλές άλλες κυρτές οθόνες, η βάση προσθέτει 30 μοίρες περιστροφή σε κάθε ρύθμιση της κλίσης του.

Τιμολόγηση στις ΗΠΑ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται τον Μάρτιο για περίπου 1,099 €.

Τι παρουσιάζεται στην έκθεση CES του Λας Βέγκας :  CES έκθεση τεχνολογίας στο Λας Βέγκας


0 σχόλια: