Η επίθεση της Sony στη μεσαία κατηγορία smartphone με το Xperia M5 και το Xperia C5 Ultra.


Το Xperia M5 σε χρυσαφί χρώμα Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει έναν αισθητήρα 21.5 megapixels με, σταθεροποίηση εικόνας, γρήγορη αυτόματη εστίαση και της Sony ποιοτικά καλύτερη ψηφιακή εστίαση. Βίντεο εγγραφές μπορούν να γίνουν σε 4K. Η μπροστινή κάμερα είναι 13 megapixel για selfie.

Η Sony παρουσίασε δύο νέα smartphone: Τόσο το Xperia M5 και το Xperia C5 Ultra προσφέρουν
ένα καλό φωτογραφικό εξοπλισμό, και Full HD οθόνες. Η Sony τα κατατάσσει και τα δυο στη μεσαία τάξη. Το M5 όμως σχεδόν ανήκει στην ανώτερη τάξη.

Η Sony έχει παρουσιάσει το Xperia M5 και το Xperia C5 Ultra δύο νέα Android smartphone. Οι δύο συσκευές πρέπει να ανήκουν στην περιοχή της μεσαίας τάξης, όπου η Sony το αναφέρει με τον όρο «σούπερ μεσαία περιοχή" που χρησιμοποιείται για το Xperia M5. Λαμβάνοντας υπόψη τον εξοπλισμό που είναι πετυχημένος, το Xperia M5 θα μπορούσε επίσης να περάσει σαν ένα κορυφαίο smartphone.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 5 ιντσών μια ανάλυση 1.920 x 1.080 pixels, και μνήμη σε μέγεθος 3 GB.
Η κάμερα είναι πολύ καλή. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ένα αισθητήρα Exmor RS με αισθητήρα 21.5 megapixels, με σταθεροποίηση εικόνας, γρήγορη αυτόματη εστίαση και της Sony ποιοτικά καλύτερη ψηφιακή εστίαση. Βίντεο εγγραφές μπορούν να γίνουν σε 4K. Η μπροστινή κάμερα χάρη στα 13 megapixel αναμένεται να αποδώσει καλά τις selfie φωτογραφίες και εδώ χρησιμοποιείται ο αισθητήρας Exmor RS.

Το Xperia M5 Έρχεται με το λειτουργικό Android 5.0, η Sony όμως έχει εγκαταστήσει τη δική της επιφάνεια για το χρήστη. Η μπαταρία smartphone διαθέτει χωρητικότητα 2.600 mAh, η οποία σύμφωνα με τη Sony θα πρέπει να διαρκέσει για χρόνο ομιλίας περισσότερο από δώδεκα ώρες σε λειτουργία GSM και χρόνο αναμονής άνω των 25 ημερών σε λειτουργία LTE. Το περίβλημα του Xperia M5 προστατεύεται με IP65 και IP68 από τη σκόνη και το νερό.

Το C5 Ultra με ελαφρώς ασθενέστερο εξοπλισμό
Το Xperia C5 Ultra είναι πράγματι μεγαλύτερο από το Xperia M5
Το Xperia C5 Ultra είναι πράγματι μεγαλύτερο από το Xperia M5, αλλά κατά τα άλλα όμως το smartphone με μικρότερο εξοπλισμό και ως εκ τούτου περισσότερο ανήκει στη μεσαία κατηγορία. Έχει μια μεγαλύτερη οθόνη 6 ιντσών με εξαιρετικά στενά άκρα πλευρικά. Το ανάλυση είναι επίσης 1.920 x 1.080 pixels.

Μέσα λειτουργεί ένας επεξεργαστής 64-bit με οκτώ πυρήνες και ταχύτητα ρολογιού 1.7GHz. Η ενσωματωμένη μνήμη flash είναι σε μέγεθος 16 GB, η μνήμη RAM 2 GB. Μια υποδοχή για κάρτα Micro SD είναι επίσης παρούσα σε αυτό το μοντέλο.

Δύο κάμερες 13-megapixel

Η κύρια κάμερα διαθέτει 13 megapixels, και εδώ ο αισθητήρας Exmor RS χρησιμοποιείται. Επίσης βίντεο εγγραφές μπορούν να γίνουν σε 4K. Η μπροστινή κάμερα διαθέτει επίσης 13 megapixels, σε αντίθεση με το Xperia M5, επίσης διαθέτει και ένα μπροστινό φλας.

Τα Xperia C5 Ultra υποστηρίζει quad-band GSM, UMTS και LTE και εδώ στο WLAN πρότυπο η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Σύμφωνα με τη Sony, το smartphone δεν θα πρέπει να προσφέρεται σε όλες τις αγορές με την υποστήριξη LTE. θα διαθέτει επίσης αυτό το μοντέλο Bluetooth έκδοσης 4.1, ένα δέκτη GPS με υποστήριξη GLONASS και ένα τσιπ NFC. Θα είναι επίσης εγκατεστημένο το λειτουργικό Android 5.0. Η 2930 mAh μπαταρία θα επιτρέψει ένα χρόνο ομιλίας 14 ωρών και χρόνο αναμονής 32 ημερών.

Το Xperia M5 και το Xperia C5 Ultra θα διατίθενται και με διπλό SIM. Από τον Αύγουστο του 2015, το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές. Για τιμές η Sony δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.

0 σχόλια: